رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: در جهت ساماندهی تعداد مدرسین مراکز علمی کاربردی تعداد مدرسین را از ۹۲ هزار نفر به ۳۵ هزار نفر کاهش دادهایم.
محمد حسین امید، رئیس دانشگاه علمی کاربردی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، توجه به مهارت آموزی دانشجویان در مراکز علمی کاربردی کشور، از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ گفت: طبق آخرین آمار ارائه شده بیش از ۷۰ درصد دانش آموختگان مراکز علمی کاربردی کشور مشغول به کار هستند از این میزان ۳۸ درصد در رشتههای خود و ۶۰ درصد در رشتههای دیگر شاغل شدهاند. قصد داریم این میزان را افزایش داده و به ۱۰۰ درصد برسانیم.
امید ادامه داد: در حال حاضر حدود ۷۵۰ تا ۸۰۰ رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کابردی فعال است، برای تخصصی شدن دانشگاه به تعریف خوشه شغلی در مراکز آموزش پرداختهایم. این فرایند موجب میشود تا در هر خوشه شغلی متخصص تربیت شود.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی با بیان اینکه رشتههای که طی دو سال اخیر هیچ متقاضی نداشتهاند برای سال ۹۹ حذف خواهند شد؛ تصریح کرد: در راستای کیفیسازی مدرسین دانشگاه علمی کاربردی نیز فعالیتهایی انجام شده است، به طوری که تا چند سال پیش حدود ۹۲ هزار مدرس در سطح مراکز علمی کاربردی کشور تدریس میکردند، اما اکنون با توجه به ساماندهیهای انجام شده این میزان را به ۳۵ هزار مدرس رساندهایم.