آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۴۸۹۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خبر داد

افزایش آمار مبتلایان بیماران کرونایی در آذربایجان شرقی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه افزایش آمار مبتلایان در استان گفت: در طول ۲۴ ساعت گذشته نتیجه آزمایش ۳۶ نفر مثبت اعلام شده و شمار مبتلایان کرونا در آذربایجان شرقی تا به امروز به ۳۷۴ نفر افزایش یافته است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در راستای اطلاع رسانی به هموطنان از آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان آذربایجان شرقی، طی ارتباط تلفنی با بخش خبری شبکه استانی سهند، روزشنبه، بیست وچهارم اسفند ماه نود وهشت ازمثبت اعلام شدن نمونه ۳۶ نفرمبتلا به بیماری کرونا خبرداد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه افزایش آمار مبتلایان را شاهد هستیم، گفت: در طول ۲۴ ساعت گذشته نتیجه آزمایش ۳۶ نفر مثبت اعلام شده و به مجموع آمار مبتلایان به این بیماری افزوده شده است وشمار مبتلایان کرونا درآذربایجان شرقی تا به امروز به ۳۷۴ نفرافزایش یافته است.

صومی افزود امروز با فوت دو بیمار مبتلا شمار فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا در استان به ۲۹ نفر رسید.

وی با اشاره به سیر فزاینده بیماران مبتلا به کرونا گفت: تاکنون ۱۰۴ بیمار مبتلا به ویروس کرونا ازبیمارستان‌های استان ترخیص شده اند و ۲۴۱ بیمار هنوز در بیمارستان‌ها بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: در حال حاضر تعداد ۴۵۰ نفر نیز با احتمال بیماری کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شده اند که همه آن‌ها در حال دریافت خدمات درمانی هستند.

صومی با اشاره به اینکه در فضا‌های مجازی وغیر رسمی اعلام می‌شود که مردم برای دریافت ویتامین D بدلیل اینکه برای بدن خوب است به داروخانه‌ها مراجعه می‌کنند و شهروندان نباید از ویتامین D بدون تجویز پزشک و بدون نیاز بدن مصرف خودسرانه داشته باشند، چون تجمع ویتامین D در بدن به کبد وسایر اعضای بدن آسیب جدی وارد می‌کند وتا این مباحث اثبات نشده وتا افراد صاحبنظر آن را تایید نکرده اند تبعیت نکنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار