آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۵۹۰۵
سبحان فلاح در گفتگو با دانشجو:

دانشگاه امیرکبیر هنوز سامانه نشریات ندارد / جلسات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه یک سال است برگزار نشده

فعال نشریات دانشگاه امیرکبیر گفت: دانشگاه امیرکبیر در یک سالی که گذشت کمک چندانی در زمینه نشریات دانشجویی نداشت؛ چه در بحث مسائل مالی و چه پشتیبانی و سازو کار‌های تشویقی و تنبیهی.

سبحان فلاح، فعال نشریات دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون انفاقاتی که در زمینه نشریات در یک سال گذشته درباره نشریات در دانشگاه امیرکبیر رخ داده است، گفت: دانشگاه امیرکبیر در یک سالی که گذشت کمک چندانی در زمینه نشریات دانشجویی نداشت؛ چه در بحث مسائل مالی و چه پشتیبانی و سازو کار‌های تشویقی و تنبیهی، به طوریکه می‌توان گفت که هیچ برنامه‌ای نداشتند.

وی ادامه داد: ما در واکنش به این سهل انگاری‌ها نامه زدیم به رئیس و مسئولین دانشگاه که ترتیب اثر داده نشد و نادیده انگاشته شد و معاون فرهنگی و مسئولین دانشگاه در واکنش به آن به ما گفتند که این چه نامه‌ای است که می‌زنید و ما را تهدید می‌کنید و اصلا هرکار می‌خواهید بکنید و صراحتا به ما گفتند که الان عصر نشریات تمام شده و  دیگر چه کسی نشریه می‌خواند؟

فلاح پیرامون جلسات نشریات هیئت نظارت بر نشریات دانشجویی گفت: از ابتدای سال ۹۸ سه یا چهار جلسه با شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد. متاسفانه جلسات کمیته ناظر بر نشریات تقریبا تشکیل نمی‌شد و چه برسد به اینکه بخواهند سازو کاری برای نشریات در نظر بگیرند. در دانشگاه امیرکبیر بخصوص سالی که گذشت نشریات مظلوم واقع شده اند و دانشگاه هنوز هم ۵۰ درصد هزینه چاپ را بر عهده می‌گیرد آن هم سیاه و سفید نه رنگی و در جواب اینکه می‌گوییم بودجه برای چاپ نداریم، می‌گویند خب بروید نشریاتتان را بفروشید که این موضوع عملا امکان پذیر نیست.

این فعال نشریاتی افزود: دانشگاه امیرکبیر بر خلاف دیگر دانشگاه‌ها هیچ جشنواره نشریاتی نداشته است و حتی هیچ سامانه‌ای هم نداشته و ندارد. برای نشریات دانشگاه، از طرفی کارگاه‌های نشریات که موظف است هر نشریه‌ای دوبار در ترم برگزار کند در دانشگاه ما برگزار نشده و حتی سامانه‌ای برای نشریات در نظر گرفته نشده است. اخیرا کانال تلگرامی‌ تاسیس کرده اند که تعداد اعضای آن به زیر ۵۰ نفر می‌رسد و ما حتی خبری از کمیته ناظر بر نشریات و جلسات آن که باید به صورت شفاف انجام شود، نداریم و نمی‌دانیم این جلسات کی برگزار شده یا نشده است.

وی گفت: در حالی که حدود بیست نشریه فعال داریم که به طور منظم منتشر می‌شوند و اعضای هیئت تحریریه قوی هم پشت این نشریات قرار دارند، اما شاهد این هستیم که هیچ حمایتی از این‌ها نمی‌شود و همینطور برخی از این نشریات به تعطیلی کشیده شده اند و وقتی به دانشگاه از این موضوع شکوه می‌کنیم، بهانه می‌آورند که معاونت فرهنگی تغییر کرده و معاونت فرهنگی جدید هنوز به کار مسلط نشده؛ در حالیکه این مشی دانشگاه است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار