آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۰۸۷۵
با کمک نانوذرات؛

راهبرد جدیدی برای مهار طوفان التهابی کرونا ارائه شد

یک شرکت دارویی، نانوذرات حاوی آنتی‌بادی ارائه کرده است که می‌تواند طوفان التهابی که در بیماران کرونایی ایجاد می‌شود را مهار کند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت الاسترین تراپیوتیکس (Elastrin Therapeutics) راهبرد جدیدی بر علیه طوفان التهابی ارائه کرده است، چیزی که عامل مرگ بسیاری از بیماران مبتلا به کرونا است.

این شرکت، برای جلوگیری از پیامد‌های بسیار جدی در ریه که در اثر عوامل خارجی نظیر ویروس COVID-۱۹ ایجاد می‌شود راهبردی ارائه کرده که در آن فیبر الاستیک آسیب‌دیده هدف قرار داده می‌شود، چیزی که موجب اختلال در عملکرد ریه می‌شود.

این شرکت اولین آنتی‌بادی انسانی در جهان را تولید کرده است که به‌طور مشخص فیبر الاستین را هدف قرار می‌دهد. شرکت الاسترین تراپیوتیکس به دنبال سرمایه‌گذاری بیشتر روی این روش درمانی است.

بسیاری از دارو‌هایی که برای طوفان التهابی آزمایش شده‌اند، در بیماران مبتلا به کرونا تاثیر مثبتی نداشته و حتی آسیب را بدتر می‌کنند. پیش‌شرط لازم برای رفع این شرایط بد، تخریب فیبر الاستیک است که برای باز شدن کیسه هوا و رگ‌های خونی به‌منظور تحویل اکسیژن خون ضروری است.

در بسیاری از بیماران کرونایی که جان خود را از دست می‌دهند، به دلیل یک چرخه شریر، فیبر‌های الاستیک موجب تحریک سیستم ایمنی شده و با این کار طوفان التهابی تسریع می‌شود.

در این روش جدید، محققان موفق شدند چرخه شریر را قطع کرده و فیبر‌ها را ترمیم کنند. این فرآیند که با استفاده از نانوذرات حاوی نوعی آنتی‌بادی راهنما در حیوانات آزمایشگاهی انجام شده است، موجب آرام شدن پاسخ التهابی در بدن شده و اجازه نمی‌دهد که التهاب از کنترل خارج شود.

یک روش مکمل درمانی که توسط شرکت الاسترین تراپیوتیکس ارائه شد که در آن از یک کمپلکس فلزی استفاده شده است تا سختی عروق را معکوس و توانایی رگ‌های خونی را بازیابی کند.

همکاری با سرمایه‌گذاران و آژانس‌ها برای تامین اعتبار انجام تست‌های ایمنی سریع و سرعت بخشیدن به تامین الزامات قانونی، بزرگ‌ترین چالش برای استارت‌آپ‌های نوآور است. پلتفورم شرکت الاسترین تراپیوتیکس که با نام DESTiNED خوانده می‌شود، برای سرمایه‌گذاران ارائه شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار