کد خبر:۸۵۱۸۴۲
در جهت ارتقای کیفیت محصولات؛

دولت استرالیا از کاربرد فناوری نانو در تجهیزات ایمنی فردی حمایت می‌کند

مرکز نوآوری دفاعی استرالیا با حمایت مالی از یک شرکت به دنبال استفاده از فناوری نانو برای ارتقای کیفیت محصولات ایمنی شخصی است.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، ایمیجین اینتلیجنت متریالز (Imagine Intelligent Materials) یکی از شرکت‌های استرالیایی فعال در حوزه فناوری‌نانو و آنالیز داده است. این شرکت به تازگی مبلغ ۲۷۱ هزار دلار برای تحقیق و توسعه روی کاربرد‌های مواد پیشرفته در بخش دفاعی و زره‌های محافظ بدن دریافت کرده است.

این بودجه قرار است صرف پژوهش درباره چگونگی کاهش هزینه نگهداری و بهبود ایمنی در ادوات مورداستفاده در نیروی دفاعی استرالیا شود.

ایمیجین اینتلیجنت متریالز یکی از شرکت‌هایی است که با سرمایه‌گذاری دولت فدرال در بخش صنایع دفاعی استرالیا فعالیت می‌کند. کریس گیلبی، از مدیران این شرکت می‌گوید: «تمرکز اصلی ما همچنان روی توسعه سطوح بزرگ با قابلیت حسگری، ایجاد ارتباط و ارائه اطلاعات ارزشمند است. دانشگاه‌های استرالیا در بخش تحقیق علوم مواد، پیشرو هستند. تصور کنید که ما بتوانیم از این تفکرات علمی و مهندسی بهره ببریم و در نهایت رهیافت‌ها، حسگری مقیاس‌پذیر را به مرحله تولید برسانیم.»

بودجه ۱۴٫۶ میلیون دلاری که در ماه آوریل به این شرکت اختصاص یافت، بخشی از تعهدات دولت فدرال استرالیا است که از طریق مرکز نوآوری دفاعی تامین شده است. مرکز نوآوری دفاعی بیش از ۲۰۰ میلیون دلار بودجه صرف قرارداد‌های نوآورانه می‌کند که بیش از ۸۰ درصد از این سرمایه‌گذاری‌ها در بخش کسب‌وکار‌های کوچک است.

ایمیجین اینتلیجنت متریالز چهار سال قبل، خط تولید انبوه گرافن خود با ظرفیت ۱۰ تن را راه‌اندازی کرد. سال گذشته نیز ایمیجین اینتلیجنت متریالز اقدام به تولید تجاری نانوحسگر‌های ارزان قیمت کرد.

کریس پیلبی از مدیران شرکت ایمیجین می‌گوید: «شرکت ایمیجین از رسانایی الکتریکی بالای گرافن استفاده می‌کند، گرافنی که در کارخانه گیلونگ ما تولید می‌شود. همچنین در این فناوری از الگوریتم‌های پردازشی نیز استفاده شده است. این فناوری با هزینه کم، قادر به رصد تمام سطح موردنظر بوده و این کار به سادگی و کارایی بالا انجام می‌شود.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار