کد خبر:۸۴۶۳۵۵
مدیرکل امور دانش آموختگان اعلام کرد

بررسی و اعتبارسنجی ۳۰۰۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی خارج از کشور

مدیرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان گفت: ۳۰۰۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی خارج از کشور مورد بررسی و اعتبارسنجی قرار گرفته است.

۳۰۰۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی خارج از کشور بررسی و اعتبارسنجی شده است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، سید عبدالحمید انگجی،مدیرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: ثبت سوابق تحصیلی بالغ بر ۱۰۴۰۰۰ پرونده دانش آموختگان و صدور امضای الکترونیکی تایید مدرک تحصیلی صادره از موسسات آموزش عالی غیر دولتی و تأیید بیش از ۱۶۵۰۰۰ دانشنامه تحصیلی از طریق سامانه سجاد بخشی از عملکرد اداره کل امور دانش آموختگان در سال ۹۸ است.

وی افزود: در بخش دانش آموختگان خارج از کشور، سوابق تحصیلی ۸۰۰۰ دانش آموخته اسکن شد. همچنین فرایند ثبت پایان نامه‌ها / رساله‌های تحصیلی در سامانه ایرانداک تدوام یافت به طوری که ۴ درصد کل آمار سال ۹۸ ایرانداک به رساله‌های دانش آموختگان خارج از کشور اختصاص یافت.

انگجی گفت: از ابتدای سال ۹۸ جلسات کمیسیون‌های ارزشیابی بر اساس رشته‌های تخصصی برگزار شد و همچنین ۳۰۰۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی خارج از کشور مورد بررسی و اعتبارسنجی قرار گرفت.

وی با تاکید بر الکترونیکی شدن فرآیند بررسی و ارزشیابی مدارک تحصیلی گفت: به استثنای سه کشور (آمریکا، کانادا و انگلیس) برای کلیه دانش آموختگان خارج از کشور پرونده الکترونیکی تشکیل شد که در جهت اجرای دستاورد‌های دولت الکترونیک حضور مراجعین به حداقل رسید و برای مدارک تحصیلی دانش آموختگان سه کشور مذکور نیز به زودی اقدام خواهد شد.

مدیرکل امور دانش آموختگان با اشاره به فرآیند همانند جویی پایان نامه‌ها / رساله‌های دانش آموختگان خارج از کشور در سامانه ویراسار، این اقدام را در افزایش کیفیت بررسی و ارزشیابی مدارک تحصیلی و کاهش تقلب در آثار علمی بسیار موثر دانست.

انگجی برگزاری کارگاه‌های آموزشی با عنوان‌های «فهرست نمایه‌های استنادی و تخصصی معتبر بین‏‌المللی» و «آشنایی با نرم افزار ویراسار جهت همانندجویی» را از دیگر اقدامات اداره کل امور دانش آموختگان در سال ۹۸ اعلام کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار