
کد خبر:۸۵۴۶۱۱
گلزاری در گفتگو با دانشجو:
انتخابات الکترونیکی امکان تبادل نظر و انتخاب آگاهانه را از دانشجویان میگیرد
دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان دفتر تحکیم وحدت دانشگاه تبریز برگزاری انتخابات حضوری را برای افزایش آگاهی دانشجویان به نسبت برنامههای نامزدهای انتخاباتی موثر دانست.
مهران گلزاری، دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان دفتر تحکیم وحدت دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت علوم همیشه یکی از مهمترین و پر چالشترین انتخابات و مسائل کف دانشگاهها در سراسر کشور بوده است؛ اصولا انتخابات به نحوی است که باید بین دو یا چند چیز یک انتخاب آگاهانه داشته باشید، مخصوصا درباره انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی که افراد از سراسر کشور با دیدگاه و عملکردهای مختلف حاضر میشوند؛ اگر به صورت حضوری برگزار شود به مراتب به نسبت انتخابات الکترونیکی این فرایند آگاهی بهتر شکل میگیرد.
وی در ادامه افزود: سالهای گذشته بنا بر اهمیتی که عرض کردم ما در انتخاباتها شاهد ائتلافهایی بودیم که برنامه و گزارشهایشان را ارائه میدادند و در آخر هر کدام یک یا دو نماینده را به عنوان نامزد مورد نظر آن ائتلاف معرفی میکردند؛ این فضا که ائتلاف پیروز سال گذشته بیاید گزارش عملکرد بدهد و ائتلاف مقابل نیز برنامههای خود را مطرح کند صرفا از طریق انتخابات حضوری است که حاصل میشود و این پویایی و تبادل نظرها که به نفع بدنهی نشریات دانشجویی کشور است در انتخابات الکترونیکی امکان ندارد.
گلزاری در خصوص انتخابات نشریات دانشجویی و نحوه برگزاری آن اضافه کرد که: حتی اگر قرار باشد انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت علوم با تاخیر برگزار شود و یک مدتی بگذرد تا بیماری کرونا هم بیشتر مدیریت شود، انتخابات به صورت حضوری برگزار شود و ترجیح بنده این است که در انتخابات حاضر شوم و نامزد مورد نظر خود را انتخاب کنم.
این فعال نشریات دانشجویی درباره برگزاری انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه تبریز گفت: انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه تبریز هنوز برگزار نشده است و برنامهای برای برگزاری حضوری یا الکترونیکی آن هم از جانب مسئولین دانشگاه مطرح نیست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.