کد خبر:۸۶۰۵۰۷

معاون وزیر آموزش و پرورش: وزارتخانه ۱۹۷ هزار نیروی باکیفیت کمبود دارد

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر وزارت آموزش و پرورش ۱۹۷۰۰۰ نیروی باکیفیت کمبود دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،، سیدجواد حسینی ظهر امروز در شورای آموزش و پرورش سبزوار با بیان اینکه یکی از امراض سازمان اداری ایران که در آموزش و پرورش بیشتر نمود پیدا کرده تمرکزگرایی است، اظهار داشت: در این راستا کار‌های زیادی در دست اقدام است و از مهمترین کار‌ها برای عدم تمرکزگرایی، اعطای اختیارات به مدارس و استان‌هاست و به طور جدی در سند تحول بنیادین به آن اشاره شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر وزارت آموزش و پرورش ۱۹۷ هزار نیروی باکیفیت کمبود دارد، افزود: در مدارس استثنایی تعداد دانش آموز و معلم باید ۶ به یک باشد که در حال حاضر این عدد ۱۱ به یک است.

حسینی با بیان اینکه امسال ۲۰ هزار نیرو جذب آموزش و پرورش می‌شوند که ۱۵۰۰ نفر آن‌ها جذب سازمان استثنایی می‌شوند، افزود: در حوزه توانبخشی، گفتار درمانی، کاردرمانی و بازی درمانی استاندارد آموزش و پرورش ۲۵ به یک است که در حال حاضر ۱۵۰ یه یک نفر است.

بیشتر بخوانید
آموزش و پرورش خراسان جنوبی ۳۸۷ پایگاه برای اوقات فراغت دانش‌آموزان پیش‌بینی کرد

نماینده مردم اصفهان: وزارت آموزش و پرورش برنامه منسجمی برای نیروی انسانی ندارد

خبر خوش معاون وزیر آموزش و پرورش / ۲۵ هزار معلم حق‌التدریسی تبدیل وضعیت می‌شوند

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶۰۰ مدرسه استثنایی و ۲۰ هزار مدرسه پذیرا در حوزه کودکان استثنایی داریم، گفت: با توجه به کمبودی که در این زمینه وجود داشت عملیات ساخت ۲۱۰ مدرسه از ۴ ماه قبل آغاز شد و امروز ۶۶ مدرسه کلنگ‌زنی شده است.

حسینی با تاکید به اینکه امسال سازمان استثنایی ۵۰ درصد افزایش اعتبار داشت، عنوان کرد: از سال ۷۰ تاکنون که این سازمان مشغول به کار شده بودجه آن ۸ برابر افزایش پیدا کرده که ۷ برابر آن در دولت تدبیر و امید بوده است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان سبزوار نیز در این جلسه گفت: یکی از مهمترین آفت‌های نظام تعلیم و تربیت تمرکزگرایی است.

احمد برادران با بیان اینکه عامل موفقیت نظام‌های آموزشی و تربیتی در دنیا عدم تمرکزگرایی است، افزود: در نظام بودجه‌ریزی کشور این نقص خود را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد از اعتبارات متمرکز در سازمان‌ها و وزارتخانه‌هاست اظهار داشت: در سال‌های اخیر اتفاقات خوبی در این راستا انجام شده، اما این نقص و تمرکزگرایی در حوزه‌های مختلف وجود دارد. اختیارات باید به اولیای مدرسه واگذار شود و مدرسه محوری را داشته باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار