مطابق رأی قطعی دادگاه بدوی و تجدید نظر پرونده ۳۶۰۰۰ کولر گازی قاچاق خوزستان، شرکت وارد کننده این کولرها محکوم به پرداخت ۱۴۰ میلیارد تومان جزای نقدی و ضبط ۳۶۰۰۰ کولر گازی به نفع دولت و دو سال ممنوعیت از فعالیت شد.
بیشتر بخوانید:
با این حال، اواسط اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ وزیر دادگستری دستور توقف عملیات اجرای حکم این پرونده به مدت ۱۰ روز از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشتماه همان سال برای ارائه مدارک جدید از سوی شرکت را داد و همین مسئله مورد اعتراض فعالان دانشجویی و عدالتخواه استان خوزستان قرار گرفت. در نهایت، جمال انصاری، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی اوایل تیرماه ۱۳۹۸ از صدور دستور اجرای حکم پرونده قاچاق کولرهای گازی خبر میدهد و میگوید: این پرونده در فرآیند اجرا است و دستورات اجرایی لازم برای آن صادر شده و هیچ مانع دستوری، حقوقی و یا توجیه برای توقف وجود ندارد.
بیشتر بخوانید:
همچنین، ۲۰۴ نفر از دانشجویان، طلاب و فعالان رسانهای ۱۰ شهریورماه ۱۳۹۹ در نامهای اعتراضی خطاب به رئیس دستگاه قضا، باز هم خواستار پایان دادن به حواشی این پرونده و برخورد با متخلفان شدند و نوشتند: تقاضا داریم با یک اقدام سریع و قاطع دستور اجرای حکم قانونی، قطعی و لازم الاجرای دادگاه تجدیدنظر در خصوص پرونده ۳۶۰۰۰ کولر قاچاق خوزستان را صادر کنید.
بیشتر بخوانید:
اکنون، باید منتظر ورود جدی رئیس دستگاه قضا به پرونده ۳۶۰۰۰ کولر گازی قاچاق خوزستان و تعیین تکلیف اجرای رأی قطعی دادگاه بدوی و تجدید نظر این پرونده باشیم.