به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی در پی اهانت رئیس جمهور فرانسه و کنشگری و واکنش ضعیف دولت ایران به این واقعه، خطاب به رئیس جمهور نامهای را منتشر کرد.
متن نامه مذکور به شرح زیر است:
«پیروزی وعده تردیدناپذیر الهی در صورت استمرار مبارزه و تحمل سختیها است؛ دشمنی با جبهه حق، طبیعت مستکبران است بنابراین نباید از ادامه دشمنیها دچار تعجب شد. رهبر انقلاب، ۲۴/۰۹/۱۳۹۵
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای حجتالاسلاموالمسلمین دکتر حسن روحانی
سلام علیکم
در پی اقدام توهینآمیز اخیر مقامات فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام (ص)، لازم دیدیم نکاتی را خدمت شما عرض کنیم:
۱- شواهد حاکی از آن است که اظهارات نامتعارف و به شدت تند امانوئل مکرون علیه اسلام و توصیف آن به یک ایدئولوژی مرگبار، هدفی فراتر از جریحهدار کردن احساسات بیش از یک میلیارد مسلمان داشته باشد.
واقعیت این است که موج اعتراضات چند سال اخیر در فرانسه و پوچ از آب درآمدن شعارهای مکرون (آزادی، برابری، همبستگی)، وجههی فرانسه را که در فضای بینالمللی، مهد دموکراسی شمرده میشود، خراب کرده است.
با توجه به در پیش داشتن انتخابات ۲۰۲۲، به نظر میرسد سیاستهای تیم انتخاباتی مکرون، پس از ناامید شدن از حفظ اتحادیهی اروپا حمله به مسلمانان و مقدساتشان را بهترین گزینه برای شروع تبلیغات تشخیص دادهاند. فرانسه از جمله کشورهای اروپایی است که بیشترین جمعیت مسلمان را در خود جای داده است و این امر، باعث وارد آمدن فشارهای شدیدی از دولت فرانسه بر مسلمانان این کشور شده است.
۲- همانطور که مستحضرید، دشمن اصلی جهان اسلام، استعمار غرب است و میتوان گفت عقبنشینی و مماشات مقامات کشورهای اسلامی، از علل اصلی جسارت مکرون به شمار میآید. وحدت مسلمانان با یکدیگر علیه جریان باطل استعمار جهانی، به عنوان یک راهبرد، باید جلوی عادی سازی این اقدامات و موانع شنیده شدن صدای حق در سراسر جهان را بگیرد.
در حال حاضر، همبستگی مسلمانان در زیر یک پرچم و هم کلامی آنان بر یک موضع ضروری است، زیرا وحدت آنان قدرتی است که هجوم دشمنان را دفع میکند و نیرنگ و فریب آنان را در هم میشکند.
۳- مواضع جمهوری اسلامی ایران به عنوان پرچمدار جهان اسلام و پیشوای بسیاری از ملتهای مسلمان منطقه زیر ذرهبین جهانیان قرار دارد. از دولت انتظار میرود در مقابل این هتک حرمتها تعللی نشان ندهد و موضع قاطعانهتری در این زمینه داشته باشد. تعلل در موضعگیری قاطعانه، این مطلب را به ذهن متبادر میسازد که دولت میخواهد تنها کانال ارتباطی خود با تروئیکای اروپا، علیالخصوص فرانسه را حفظ کند تا بتواند با کمک فرانسه روحی به جسد برجام بدمد؛ این در حالی است که دولت فرانسه مکرراً مواضع تندی در مقابل جمهوری اسلامی ایران داشته است. اظهار نظر اخیر آقای ظریف، در قالب یک توئیت که بیان کردند این اقدام بر آتش افراطگرایی میدمد، موضعی قاطعانه در مقابل این هتک حرمت به مسلمانان نبوده و ملت مسلمان ایران انتظار دارند دولت جمهوری اسلامی ایران به دور از مصلحتسنجیهای غلط، موضع صریح و قاطعانه خود را مطرح کند.»