گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل غیاثوند؛ چند روزی هست که اخبار انتخابات آمریکا نقل محافل رسانه های خارجی علی الخصوص داخلی شده و انتخاب یک جمهوری خواه یا دموکرات در مقام ریاست جمهوری آمریکا برای بعضی لیبرال های وطنی باب دوباره مذاکره را باز می کند، مذاکراتی که نتیجه اش در ۷ سال گذشته که دوسال آن منتظر مذاکره بودند ،دوسال بعد آن منتظر نتیجه مذاکره و سه سال آخر آن داغدار مذاکره ای بودند که نتیجه آن در دولت تدبیر چیزی جز بالارفتن نرخ ارز ،مسکن و اقلام ضروری زندگی مردم نداشته است.
حال در یکسال پایانی دولت، مشغول معرفی کاندید برای انتخابات سال آینده و معرفی مذاکره کننده جدید هستند و چه خوابی برایمان دیده اند خدا داند. چندسال ما را با رویای زندگی خوب در پسابرجام فریب دادند درصورتی که با نگاه به داخل و استفاده از ظرفیت های موجود میتوانستند بر مشکلات فائق آیند.
اما اکنون رئیس جمهور چنان با آب و تاب وصف ناشدنی درباره مذاکره با یک دموکرات صحبت کردند ودر مصاحبه هایشان از تلف نکردن وقت گفته اند که گویا فراموش کرده اند درسال ۸۳ خودشان در مصاحبه ای ضرر دموکرات ها را بیشتر از جمهوری خواهان دانسته اند .
گویا آقای رئیس جمهور بعد از گذشت حدود ۴۰ سال از عمر پربرکت انقلاب ،هنوز ایمان به فرموده امام راحل درباره آمریکا که شیطان بزرگ است نیاورده اند. چند بار با همین شاکله تیم مذاکرات به نیت تعامل با غرب رفتنداما نتیجه آنچه شد؟برجام ۵۹۸ ،برجام ۸۲ و برجام ۹۴ و حالا نیز میخواهند با گروگان گیری معیشت، رهبری ومردم را تحت فشار قرار دهند که رضایت به مذاکره با دولت کسی بدهند که پس از شهادت سردار بزرگ جبهه مقاومت ، حاج قاسم سلیمانی پیام تبریک می دهد.
و حتی برای رسیدن به این هدف حاضرند تاریخ اسلام را هم تحریف کنند، همانند سخنانشان درباره صلح امام حسن (ع)؛ گفتند"همانطور که امام حسن(ع) صلح کرد تا معاویه را معرفی کند، ما نیز با دشمنان صلح کنی"؛ آیا ما دشمنان خود را نمیشناسیم و باید صلح کنیم تا آمریکا و مستکبرین عالم و کسانی که دستور شهادت سردار سلیمانی را دادند، به مردم بشناسانیم؟
واقعیت تاریخ آن است که امام حسن (ع) معاویه را به انفعال واداشتند معاویه بنا داشت که در جریان جنگ امام حسن (ع) و امام حسین (ع) را به شهادت برساند و کار را به نفع خود تمام کند اما امام حسن کار را از دست او خارج کردند و او را در موضع انفعال قرار دادند. اینکه میگویند جاسوسان معاویه شایعه صلح را در میان سپاه امام پخش کردند درست نیست بلکه امام به معاویه پیشنهاد ترک جنگ را دادند و در این حالت معاویه را به انفعال واداشتند، زیرا سپاه معاویه از جنگ خسته بود و میدانستند که در جنگ دستاوردی نخواهند داشت. در نتیجه معاویه بالاجبار صلح را پذیرفت.
شرایطی که امام در صلحنامه گنجانند و معاویه را مجبور به پذیرش آن کردند مثل اینکه تو حق نداری بعد از خودت جانشین تعیین کنی یا خراج فلان منطقه را در اختیار ما قرار دهی.
معاویه را در موضعی قرار داد که یا به آنها عمل کند که این یعنی شکست و نرسیدن به اهداف خود یا زیر پاگذاشتن معاهده صلح و زیر سؤال رفتن تدین او به دین اسلام، زیرا رعایت پیمان و عهد از نشانههای تدین به دین اسلام است «و الذین هم لاماناتهم وعهدم هم راعون» رعایت عهد از نخستین شروط تدین است فکر نکنیم همه اطرافیان معاویه و مردم شام شرابخوار و فاسد بودند.
اگر کار امام و معاویه با جنگ تمام میشد امام حسن و امام حسین به شهادت میرسیدند و سازمان شیعه متلاشی میشد و معاویه حاکم بلامنازع دنیای اسلام میشد و عهد جاهلی را تجدید میکرد و اسلام را نابود میکرد اما با این صلح معاویه به اهداف خود نرسید و در مقابل امام سازمان شیعه را تجدید کردند تا جایی که این سازمان به رهبری امام حسین (ع) در برابر نفاق خطرناک یزید ایستاد و حماسه عاشورا به راه افتاد و برای همیشه اسلام را بیمه کرد.
بهتر است آقای روحانی و دولت ایشان در این چند ماه باقی مانده هر چند اندک بجای تشویش اذهان عمومی و دم زدن از مذاکره با کمک و مشورت دلسوزان نظام وکشور به رفع مشکلات مردم بپردازد و باری از روی دوش ملت بردارند و به این مهم برسند که هیچ موقع و در هیچ زمانی مذاکره با شیطان بزرگ نتیجه ای جز پشیمانی برای ما نداشته و نخواهد داشت.
ابوالفضل غیاثوند - مهندسی موادو متالورژی و مسئول هسته گفتمان سازی بسیج دانشگاه ملایر
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.