
کد خبر:۸۹۲۲۱۷
نیلی احمدآبادی:
اتحادیه دانشگاههای آسیا و اقیانوسیه در رشد علمی و پژوهشی ملی و منطقهای نقش مهمی دارد
رئیس دانشگاه تهران از نقشآفرینی اتحادیه دانشگاههای آسیا و اقیانوسیه در رشد علمی و پژوهشی ملی و منطقهای خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه تهران، در چهاردهمین کنفرانس اتحادیه دانشگاههای آسیا و اقیانوسیه (AUAP) و نیز جلسه سالانه هیأت رئیسه اتحادیه که به ریاست دانشگاه تهران برگزار شد، نیلی احمدآبادی با تبیین پیشرفتهای اخیر اتحادیه، به تشریح مجموعهای از فعالیتها در دو سال اخیر پرداخت و گفت: اصلاح اساسنامه اتحادیه با بهرهگیری از یک تیم بینالمللی جهت تصویب در جلسه اخیر، طراحی، پایهریزی و تصویب برنامه تبادل دانشجویی (APSEP)، ایجاد مرکز رشد و انتقال تکنولوژی و تلاش برای جذب سرمایه، برگزاری برنامههای مختلف علمی، فرهنگی و ورزشی، طراحی و راهاندازی وبگاه اتحادیه مطابق با استانداردهای بینالمللی، جذب اعضای جدید، مطالعه و پیمایش چالشها، شرایط و فعالیت دانشگاههای عضو در دوران کرونا و نیز اجرای مختلف برنامههای کارآفرینی از مهمترین فعالیتهای صورت گرفته است.
رییس دانشگاه تهران در ادامه با تحلیل روند جابهجایی دانشجویان در سطح جهانی، یکی از دلایل اقبال دانشجویان بینالمللی به منطقه آسیا و اقیانوسیه و افزایش جذب این دانشجویان در دانشگاههای عضو اتحادیه را فعالیتهای مستمر اتحادیه در جهت شناساندن ظرفیتهای اعضا به جامعه بینالمللی برشمرد.
در این نشست، معاون دوم جدید اتحادیه با رأی اعضا و از میان کاندیداهای مختلف، اعضای جدید هیأت رئیسه اتحادیه و اعضای مسئولان منطقهای (CCC) انتخاب شدند. نیلی احمدآبادی نیز بهعنوان عضو هیأت رئیسه و محمد حسین صرافزاده بهعنوان مسئول منطقهای در این اتحادیه، حضور خواهند داشت.
گفتنی است، در این کنفرانس که با سخنرانی رئیس دانشگاه تهران آغاز شد، بیش از ۳۰۰ دانشگاهی و کارآفرین بینالمللی حضور داشتند و با ارائه سخنرانی به صورت مجازی، به تبادلنظر در خصوص آینده آموزش عالی پرداختند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.