
کد خبر:۸۹۹۷۴۷
تودشکی خبر داد
ارتقای کیفی بروندادهای پژوهشی جزو برنامههای اصلی دانشگاه امیرکبیر است
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ارتقای کیفی برون دادهای پژوهشی جزو برنامههای اصلی دانشگاه امیرکبیر است که برای دستیابی به این هدف سیاستهای تشویقی و حمایتی در نظر گرفته خواهد شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین حسینی تودشکی معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم گرامیداشت روز پژوهش دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: با وجود شیوع بیماری کرونا سعی شد که فعالیتهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه تعطیل نشود و ادامه یابد البته فعالیتهای آزمایشگاهی به دلیل اینکه نیازمند حضور افراد بود در ابتدای بروز این بیماری با مشکلاتی مواجه بود، اما اکنون با برنامه ریزیهای صورت گرفته تا حد زیادی فعالیت در آزمایشگاهها براساس پروتکلهای بهداشتی دنبال میشود.
وی تاکید کرد: براساس آمارهای موجود دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه ارجاع به مقالات پیش رفتهای خوبی نسبت به سالهای گذشته داشته است که برنامه داریم این رویه همواره رو به رشد باشد.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: توسعه نوآوری از برنامههای اصلی دانشگاه به شمار میرود و افزایش فعالیت شرکتهای فناور و نوآور در برج فناوری این دانشگاه در این راستا است.
حسینی تودشکی افزود: حدود ۳۰ شرکت فناور و دانشبنیان مستقر در برج فناوری این دانشگاه پس از شیوع بیماری کرونا در راستای مقابله با این بیماری فعالیت میکنند که فعالیت این شرکتها در نوروز نیز تعطیل نشد.
وی اظهارکرد: این شرکتها در حوزه محصولات و خدمات به جامعه پزشکی مانند تولید مواد ضدعفونی کننده غیرالکی، تجهیزات پزشکی، مشاوره پزشکی، رصد بیماران پس از ترخیص از بیمارستان و آموزش مجازی فعالیت میکنند.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: درحال حاضر ۲۸۸ واحد فناور در برج فناوری دانشگاه مشغول به فعالیت هستند، نگاه کیفی به برون دادهای پژوهشی از دیگر برنامههای این دانشگاه است که براساس آن بتوانیم اثرگذاری بهتری در سطح بین المللی داشته باشیم که برای دستیابی به این هدف سیاستهای تشویقی و حمایتی در نظر گرفته شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.