کد خبر:۹۰۲۰۱۲
با حضور معاون وزیر علوم؛

آزمایشگاه تحقیق و توسعه مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به بهره‌برداری رسید

آزمایشگاه تحقیق و توسعه مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم به بهره برداری رسید.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آزمایشگاه تحقیق و توسعه مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، با حضور غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نجفی نژاد، رئیس دانشگاه و جمعی از روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی استان گلستان به بهره‌برداری رسید.

این آزمایشگاه با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال تکمیل و به عنوان آزمایشگاه همکار، در جهت رفع نیاز‌های دستگاه‌های اجرایی راه اندازی شده است و شرکت‌های فعال در این مرکز قابلیت ارائه خدمات میکروب‌شناسی و آزمون‌های سنجش قدرت ضدمیکروبی، خدمات تشخیص مولکولی میکروبی، غذایی و جانوری محیط زیستی، تولید کیت‌های تشخیص مولکولی و سایر خدمات حوزه بیوتکنولوژی نظیر تولید مخمر و کیت‌های تغذیه کشت هیدروپونیک را دارند.

رحیمی همچنین با حضور در اولین جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان گلستان با بیان اینکه طرح آمایش آموزش عالی در اواخر سال ۱۳۹۴ با پیشنهاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصویب شد و از سال ۱۳۹۵ به وزارت علوم ابلاغ گردید، گفت: تشکیل این شورا مستند به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم افزود: مراکز و موسسات آموزش عالی باید در طرح ساماندهی، نقش‌پذیری و مشارکت در تولید علم در مجامع بین‌المللی و مشارکت فعال در زمینه توسعه فناوری‌های خود داشته باشند.

وی بیان کرد: موفقیت در جامعه، مستلزم حضور در دانشگاه‌ها است و لازم است دانش‌آموزان در راستای مهارت‌آموزی و اشتغال‌آموزی در دانشگاه‌ها حضور یابند.

رحیمی با بیان اینکه شورای عالی استان مرجعی بسیار مهم است و در آن تمامی روسای دانشگاه‌های استان حق رأی دارند، تصریح کرد: در این شورا باید مزیت‌های نسبی استان را شناسایی و برای موسسات، مأموریت‌هایی متناسب با این زمینه‌ها تعریف کرد.

وی با اشاره به اینکه باید زمینه فعالیت‌های مراکز رشد را در موسسات آموزشی فراهم کرد، گفت: مهم‌ترین متقاضیان فعالیت در این مراکز، دانشجویان هستند و می‌توانند ایده‌های خود را به محصول تبدیل کنند.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم همچنین بر افزایش خدمات بین آزمایشگاهی موسسات آموزش عالی استان تاکید کرد و افزود: با این کار می‌توان با صنعت تعامل بیشتری ایجاد و زمینه‌های رفع مشکلات در آن را فراهم کرد.

در ادامه این جلسه نجفی نژاد، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: در حال حاضر علی‌رغم همه محدودیت‌ها و مشکلات، آموزش عالی استان در جهت کیفی‌سازی رشد چشمگیری داشته و شاهد حضور چندین عضو هیئت علمی از دانشگاه‌های استان در فهرست دانشمندان یک درصد دنیا هستیم.

نجفی نژاد خاطرنشان کرد: در زمینه توسعه رشته‌ها، تلاش‌های بسیار خوبی صورت گرفته و تلاش شده است که از موازی‌کاری جلوگیری شده و رشته‌ها در حوزه نیاز‌های منطقه‌ای تعریف شود.

رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه روسای دانشگاه‌ها استان، همچنین از شرکت‌های دانش‌بنیان، واحد‌ها و هسته‌های فناور مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز بازدید کرد.
گفتنی است در حال حاضر ۸۵ هسته و واحد فناور در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان مشغول به فعالیت می‌باشند و از این میان ۶ شرکت دانش‌بنیان هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار