عضو هیات علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: منظومه فکری مستحکمی مانند طرح ولایت با هدف تقویت مبانی فکری دانشجویان راه اندازی شد. در واقع این طرح حاصل ۵۰ سال تاملات علامه مصباح یزدی در اسلام بود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام الهیراد عضو هیات علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی در مراسم بزرگداشت حکیم مجاهد علامه مصباح یزدی که به همت ستاد دانشجویی بزرگداشت علامه مصباح یزدی دانشگاه تهران در محل مسجد این دانشگاه برگزار شد، گفت: آیت الله مصباح هم در مسائل اجرایی و هم مسائل محتوایی طرح ولایت پای کار بود به گونهای که با تمام اشتغالاتی که داشت ساعتها برای مسائل اجرایی این طرح وقت میگذاشت.
وی افزود: برخیها میگفتند بحثهایی که در طرح ولایت مطرح میشوند، مخصوص دوم خرداد است. مگر طرح لایت برای مقابله با جریانهای سیاسی دوم خرداد تاسیس شده؟ این طرح حاصل ۵۰ سال تاملات آیت الله مصباح در اسلام بوده است.
الهی راد بیان کرد: مگر امروز در دانشگاهها مبانی فکری دانشجویان به چالش کشیده نمیشود؟ امروز مباحث شکاکیت، نسبیت، نسبیت اخلاقی، معرفت شناختی و مباحث فیزیکالیسم و مادی انگاری انسان در دانشگاهها موج میزند با این وجود مگر میتوان نسبت به این مسائل بی تفاوت بود.
وی با بیان اینکه هنوز هم ولایت مطلقه فقیه برای بسیاری از جوانان ما حل نشده با این وجود برخی از هم لباسیهای ما هم میگویند که مباحث طرح ولایت مربوط به زمان اصلاحات است و این در حالی است که اصلا اینگونه نیست، افزود: ما نیازمند یک نظام فکری، منطقی، معقول، بنیادین و مستحکم برای تربیت جوانان هستیم و اگر این نظام فکری نباشد بصیرت شکل نمیگیرد.
عضو هیات علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی با اشاره به اینکه آیت الله مصباح، نگران دانشجویان و انحراف آنها بود و بر تقویت مبانی این قشر تاکید میکرد، گفت: منظومه فکری مستحکمی مانند طرح ولایت با هدف تقویت مبانی فکری دانشجویان راه اندازی شد. در واقع این طرح حاصل ۵۰ سال تاملات علامه مصباح یزدی در اسلام بود.
الهی راد با اشاره به اینکه آیت الله مصباح با رجوع به فلسفه، کلام، قرآن و روایات اهل بیت به ارائه نظریه تربیتی میپرداخت، تصریح کرد: حملات لیبرالها و دلخوریهایی که برخی دوستان ایجاد کردند اصلا برای آیت الله مصباح مهم نبود در واقع او مسائل دین را هیچ وقت درگیر عواطف و احساست نکرد.
وی با بیان اینکه تمسک و توسل آیت الله مصباح به اهل بیت از او یک مقام فلسفی و معنوی ساخته بود، افزود: علامه مصباح وقتی به میدان مبارزه میرسید اولویت را مبارزه اخلاقی، معنوی و عقلانی ترسیم میکرد.