یک شرکت دانشبنیان موفق شد تا از طریق ارتباط با شرکتهای صنعتی استان البرز بیش از ۱۰ نیاز فناورانه صنایع را پاسخ دهد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علیرضا رضایی مدیرعامل شرکت دانشبنیان «طیفنگار یکتا نوین» گفت: این مجموعه دانشبنیان با توجه به نیاز مبرم صنایع مختلف به فناوریهای نوین تلاش کرد تا به عنوان یک کارگزار حرفهای تبادل فناوری عمل کند. یکی از وظایفی که این مجموعه برای خود تعریف کرده ، بازاریابی و فروش محصولات فناورانه دانشبنیان است.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان طیفنگار یکتا نوین، در ادامه گفت: یکی دیگر از اهداف این شرکت، انتقال فناوری است. این حوزه شامل شناسایی نیازهای فناورانه واحدهای صنعتی و رفع آن است. در این زمینه از همکاری شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز نیز بهرهمند شدهایم و با کمک این نهاد، نیازهای مختلف فناورانه شرکتهای صنعتی را شناسایی کردیم.
به گفته وی، سپس در میان فعالان فناور و مخترعان و فعالان دانشبنیان جستجو میکنیم تا ببینیم چه کسی از توانایی پاسخگویی به این نیاز فناورانه برخوردار است. در نهایت نیز میان شرکت دانشبنیان و شرکت صنعتی یک تفاهم همکاری منعقد میشود.
رضایی ضمن اشاره به فعالیتهای دانشبنیان صورت گرفته در این شرکت افزود: در سال گذشته یکی از بزرگترین رویدادهای کارآفرینانه کشور توسط این شرکت دانشبنیان برگزار شد. در این رویداد ۵۵۲ نشست رو در رو برگزا شد و در مجموع ۱۷۶ نیاز فناورانه از سراسر کشور در این رخداد مطرح شد.
این فعال دانشبنیان در ادامه ضمن اشاره به فعالیتهای صورت گرفته برای توسعه تبادل فناوری، گفت: یکی دیگر از فعالیتهای این شرکت، جذب سرمایه برای استارتاپها است. به همین منظور یک سامانه تاسیس کردهایم که استارتاپها و سرمایهگذاران به آن مراجعه میکنند و طرحها و درخواستهای خود را بارگذاری میکنند. در نهایت نیز قرارداد همکاری میان این دو بخش، منعقد میشود.
وی همچنین بیان کرد: در حال حاضر نیز یک سامانه جدید تاسیس کردهایم تا نیازهای فناورانه ادارات، نهادها، سازمانها، وزارتخانهها و شرکتهای مختلف را که به صورت پراکنده مطرح شده است را در آن به صورت متمرکز و تجمیعی، ارائه شود.