رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مجهزشدن دانشگاه به مرکز آزمون الکترونیک با هدف برگزاری آزمونهای درون دانشگاهی گامی موثر در راستای پیشبرد اهداف و ارتقاء کیفیت آزمونها است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم افتتاح مرکز آزمون الکترونیک گفت: مجهزشدن دانشگاه به این مرکز با هدف برگزاری آزمونهای درون دانشگاهی گامی موثر در راستای پیشبرد اهداف و ارتقاء کیفیت آزمونها است به همین منظور ما گسترش ظرفیت و اختصاص فضای فیزیکی بیشتر به این مرکز برای برگزاری آزمونهای ملی را خواستارهستیم.
وی با بیان اینکه مجهز شدن دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به ۲۵۲ میز آزمون الکترونیک برای گام اول اقدامی موثر است؛ تصریح کرد: افزایش ظرفیت و توسعه مراکز آزمونهای الکترونیک از سیاستهای راهبردی معاونت آموزشی وزارت بهداشت است که باید بیش از پیش مورد توجه باشد.
امکان شرکت ۲۵۲ نفر به طور همزمان در آزمونهای الکترونیک
محمدمهدی صدوقی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز با بیان اینکه امروز ۲۵۲ میز آزمون در این مرکز به بهره برداری رسید، اظهارکرد: در این مرکز الکترونیکی که مجهز به سیستمهای هوشمند رایانهای است، ۲۵۲ نفر میتوانند همزمان در آزمونهای الکترونیک شرکت کنند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که آزمونهای ملی و درون دانشگاهی در سطح وزارت بهداشت به سمت الکترونیکی شدن در حال تغییر هستند؛ افزود: خوشبختانه زیرساختهای ایجاد مراکز آزمونهای الکترونیک در دانشگاه مهیا شده و در فاز بعدی، گسترش این مرکز الکترونیکی ضمن اختصاص فضای فیزیکی مجزا در دستور کار است.
وی با بیان این که در فاز اول افتتاح مرکز آزمون الکترونیک، این مرکز با ۲۵۲ میز آزمون آغاز به کار میکند؛ گفت: مجهز شدن دانشگاه به مرکز آزمونهای الکترونیک از یکسال پیش در دستور کار دانشگاه بوده و زیرساختهای این مرکز از اسفندماه سال گذشته آماده بهره برداری بود که صرفا در پی شیوع اپیدمی کرونا افتتاح این مرکز کمی به تعویق افتاد.
صدوقی با تاکید بر اینکه بسیاری از آزمونهای pmp و یا آزمونهای دستیاری همراه با تصاویری است که نیاز به سیستمهای هوشمند الکترونیکی دارند؛ بیان کرد: امکان تفسیر این تصاویر در آزمونهای کاغذی میسر نیست، بنابراین مجهز شدن به مراکز الکترونیکی آزمون میتواند تصاویر باکیفیتتر را در اختیار دانشجویان و دستیاران قرار دهد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهارکرد: دسترسی آسان به تصاویر باکیفیتتر در مقایسه با آزمونهای کاغذی، اعلام نتیجه سریعتر به دانشجویان و ارزشیابی دقیقتر نتایج آزمونها از مزیتهای آزمونهای الکترونیک است که معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به آن اشاره کرد.
لازم به ذکر است؛ مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور سعید هاشمی نظری رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی، امیراحمد اخوان مسئول بسته توسعه و ارتقای زیرساختهای آموزش علوم پزشکی و ابراهیم کلانتر مهرجردی مسئول مرکز آموزش مهارتهای حرفهای وزرات بهداشت در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد.