کد خبر:۹۱۴۲۲۳
گزارش |

استقبال اعتراضی از مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی / خواسته دانشجویان اخراج بازرسان جاسوس از کشور

در پی خبر ورود مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، دانشجویان دانشگاه‌های تهران مقابل سازمان انرژی اتمی رفته و در اعتراض به ورود وی به کشور اعتراض کردند. 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دیروز، «رافائل گروسی»، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با استقبال «بهروز کمالوندی»، سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران و «کاظم غریب آبادی»، نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وارد تهران شد. در پی این خبر، امروز دانشجویان دانشگاه‌های تهران مقابل سازمان انرژی اتمی رفته و در اعتراض به ورود وی به کشور اعتراض کردند. 

 

این دانشجویان با در دست داشتن پلاکاردهایی که روی آن نوشته شده بود: سکوت مجوز تروهای بعدی است، به عدم واکنش سازمان انرژی اتمی ایران نسبت به جنایتی که درباره شهید فخری زاده رخ داد، واکنش نشان دادند و با در دست گرفتن عکس هایی از شهید فخری زاده خواهان اخراج بازرسان جاسوس شدند. 

دانشجویان در اعتراض به حضور مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تهران تجمع کردند

دانشجویان در اعتراض به حضور مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تهران تجمع کردند

دانشجویان در اعتراض به حضور مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تهران تجمع کردند

دانشجویان در اعتراض به حضور مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تهران تجمع کردند

همچنین دانشجویان با سردادن شعارهایی با عنوان «بازرسان جاسوس اخراج باید گردند»، خواهان خروج هرچه زودتر آن‌ها از کشور شدند.

کد ویدیو
 
آنها با سردادن شعار «آژانس پر مدعا بازیچه آمریکا، آژانس پرمدعا قاتل ملت ما»، به وضعیت نابسامانی که در آژانس انرژی هسته‌ای وجود دارد، اشاره کردند.
 
کد ویدیو
 
 
 .همچنین دانشجویان با سر دادن شعار «خواص بی بصیرت، مایه ننگ ملت»  به عملکرد برخی مسئولان اعتراض کردند
 
کد ویدیو
 
.دانشجویان نیز با سردادن شعار «ترامپ، بایدن، اوباما   قاتل ملت ما " گفتند که تفاوتی میان دشمنان همیشگی ملت ایران قائل نیستند
 
کد ویدیو
 
 
:در این تجمع علی ریاحی‌پور، مسئول واحد سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران گفت

این همه استقبال از رئیس کل آژانس بین‌المللی اتمی برای چیست و آقایان دولتی چه اهدافی را دنبال می کنند. مطالبه مهم از مجلس شورای اسلامی این است که قانون را که خودتان وضع کردید، اجرا کنید و بر روی دولت فشار آورید. دولت موظف است به صورت واقعی و عینی به این قانون عمل کند

 

کد ویدیو

آژانس بین المللی اتمی بارها بر سر مسائل مختلف به ایران خرده گرفته است؛ اما به خاطر نقض تعهدات و مسائل هسته‌ای، یک بار نیز به آمریکا خورده نگرفته است. یک بار در برابر شهادت و کشتار دانشمندان هسته‌ای ایران موضع نگرفته است. مطالبه ما خروج از جنازه متعفن و بدبوی برجام است که از سال ۹۲ این فرزند ناقص الخلقه به وجود آمد و بوی بد آن حال ملت را بد می‌کند. شرکت ما لغو تمامی تحریم ها و راستی آزمایی آمریکایی هاست

 
محمد صادق شهبازی، ادوار جنبش دانشجویی، در جمع دانشجویان حضور یافت و گفت: اینکه برای اصلاح اقتصادی تصمیم جدی گرفته نمی‌شود، حاصل این تعاملات بیجا با آمریکا و اروپا و آژانس است. خسارات محض برجام تمام شده است، سهم ما هم تمام شده. دیگر نمی‌نشینیم و تحمل نمی‌کنیم. خصوصا وقتی رهبری وارد صحنه شده، دیگر ساکت نمی‌نشینیم.
 
کد ویدیو
 
همچنین در این تجمع، دانشجویان بیانیه پایانی خود را قرائت کردند:

اکنون و پس از گذشت ۷ سال از توافق هسته‌ای برجام چیزی به جز لاشه‌ای متعفن از آن باقی نمانده است، با این وجود شاهدیم دولت و جریان سیاسی‌ای که تنها دستاوردش در این سال‌ها همین توافق بوده همچنان بر حفظ آن پافشاری می‌کند و علی‌رغم قانون مصوب مجلس شورای اسلامی برای اخراج بازرسان آژانس و تقلیل سطح بازرسی‌ها به سطح پادمانی درخواست سفر دبیرکل آژانس به ایران را پذیرفته و در این محل از اون میزبانی می‌کند.

جناب آقای گروسی! در زمان انعقاد این توافق، جریان دانشجویی ایران، مخالف انعقاد توافق نامتوازن برجام بود و برجام را توافقی می‌دانست که تعهدات ایران بسیار بیشتر و با ارزش‌تر از تعهدات طرف مقابل بوده؛ اما اکنون در شرایطی که از برجام هیچ چیزی جز خسارت محض نصیب مردم ایران نشده و طرف مقابل تقریبا به هیچ کدام از تعهدات خویش عمل نکرده است؛ بعد از پنج سال، شما همچنان برای بستن دست و پای ایران رایزنی و سفر میکنید!

بهتر نیست آژانسی که در این پنج سال، بر تمام برنامه هسته ای ایران اشراف داشته و خودش بار ها به عمل ایران به تعهداتش شهادت داده، به عنوان یک نهاد بی طرف، قدری ایران را رها کند و از دوستان آمریکایی و اروپایی‌اش گله کند؟ البته توقع چندانی از شما نیست! شما صرفاً بازیچه ای برای خواسته های آمریکا هستید؛ که اگر نبودید، شهادت شهید عزیز ما، شهید فخری‌زاده را محکوم می‌کردید! [البته اگر خودتان در تکمیل کردن پازل اطلاعاتی و ارائه اطلاعات شهید عزیزمان، شریک جرم رژیم صهیونیستی نباشید]

جناب گروسی! آن زمانی که دانشمند و مقام رسمی هسته‌ای ما در پایتخت ما به شهادت رسید، کجا بودید؟ آیا همانگونه که بر برنامه
هسته‌ای ایران خیمه زده‌اید، بر برنامه هسته‌ای دوستان‌تان در رژیم صهیونیستی و در دیمونا نیز اشراف دارید؟ مردم ایران نه تنها شما را به چشم یک نهاد بین المللی و بی طرف نگاه نمی‌کنند، بلکه شما را کامل کننده پازل اطلاعاتی دشمنان خویش می‌داند؛ توصیه می‌کنیم هرچه سریع‌تر بازرسانتان را از ایران خارج کنید!

اما خطاب به دولت جمهوری اسلامی ایران و سازمان انرژی اتمی! همانطور که تا کنون برجام، اقتصاد ایران را تضمین نکرده [که ضربات بسیار بزرگی به آن وارد کرده است] در آینده نیز تضمینی برای اقتصاد نخواهد بود؛ چراکه اساسا راه حل آن دسته از مشکلات ما که از تحریم نشئت گرفته، در خنثی کردن تحریم است. دشمن فقط زمانی از ابزار تحریم دست برخواهد داشت که یا کارآمد نباشد، یا ایران را به ایرانی وابسته تبدیل کرده باشد. دسته بزرگتری از مشکلات اما از اساس ربطی به تحریم ندارد؛ بلکه به تبعیض و فساد در درون و عقب ماندگی در عدالت مرتبط است.

لذا جنبش دانشجویی درخواست دارد سریعا بازرسان آژانس از ایران خارج شوند و سطح نظارت های آژانس بر برنامه هسته‌ای ایران، همانند دیگر کشورهای عادی و به لایه نظارت های پادمانی تقلیل پیدا کند. ضمنا ما دانشجویان انقلابی این کشور بار دیگر حرف قطعی و تصمیم نهایی جمهوری اسلامی را که رهبری بارها بر آن تاکید کرده‌اند را تکرار میکنیم، باشد که مسئولین این سازمان پنبه را از گوش خود خارج کرده و دست از مسیر غلط ۷ ساله خود بردارند.

اقای گروسی! بدانید! تا زمانی که آمریکا تمام تحریم‌ها را لغو نکند، دقت کنید تمام تحریم‌ها و نه صرفا تحریم‌های ترامپ، و ایران به صورت عملی رفع آن‌ها را راستی آزمایی نکند، ایران به هیچکدام از تعهدات خود که بر مبنای خود برجام از آن دست کشیده باز نخواهد گشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار