دبیر سیاسی دفتر اتحادیه تحکیم وحدت گفت: فرصت دادن مجدد به دولت برای اجرای قانون اقدام راهبردی نوعی وقتکشی برای انتخابات ۱۴۰۰ است.
بزرگخو، دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون سرباز زدن دولت از اجرای قانون اقدام راهبردی، گفت: دوعامل بزرگ برای تحریک دولت جهت سرباز زدن از اقدام به قانون راهبردی وجود دارد. یکی از آنها این است که دولت با مسئله مذاکره که با شعار آن هم روی کار آمده است، می خواهد خود را احیا کند.
وی افزود: با شرایط فعلی سیاست خارجی و روی کار آمدن بایدن، این تصور برای دولت پیش آمده است که میتواند نمایی از مذاکره را به جامعه نشان بدهد و برای انتخابات ۱۴۰۰ از آن استفاده کند. عامل دومی که وجود دارد، خارجی است. شعارهای انتخاباتی تیم بایدن برای جلب افکارعمومی کشور خودش مبنی بر خلع هستهای ایران تا تمام فشارها را جهت مذاکره بر سر مواضع هستهای و موشکی به ایران وارد کند و رضایت عموم را بابت شعارهایی که به آنها داده، جلب کند.
بزرگخو ادامه داد: این دو عامل که یکی از آنها محرک آژانس بوده و دیگری محرک سازمان انرژی اتمی کشور، منجر به این شد که اینها پشت درهای بسته یکسری صحبتهایی داشته باشند که چگونه میشود قانون اقدام راهبردی را دور زد. اینجا نیازمند ورود مجلس بودیم که این فضای درحال رقم خوردن پیش نرود. ناظر بر اینکه مجلس توان این را دارد که جلوی دولت را بگیرد یا نه؟ باید بگویم که جمهوری اسلامی یک جمهوری واقعی است. در این فضایی که منتخبان مردم حق نظارت دارند و این حق هم قانونی است و با توجه به این شرایط پیش آمده دولت در فشار قانونی قرار گرفته و مجبور است عقب نشینی داشته باشد.
دبیر سیاسی دفتر اتحادیه تحکیم وحدت، تصریح کرد: مجلس در برابر اقدام دولت به دور زدن این قانون، عملکرد خوبی داشت، ولی انتظار ما از مجلس بیش از اینها بود. این فرصت سه ماهِ برای دولت زیاد بود که البته از طیف محافظهکار در مجلس نشأت میگیرد و به نظر میآید که این فرصت دادنها نوعی وقتکشی برای انتخابات ۱۴۰۰ است و برای اینکه جلوی یک شوی رسانهای گرفته شود مجلس باید ورود جدی داشته باشد.