اولین دوره رویداد ملی کرسیهای آزاد اندیشی با شرکت ۱۰ تیم دانشجویی از واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی شمال شرق استان تهران با دو موضوع علوم سیاسی و علوم اجتماعی برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین دوره رویداد ملی کرسیهای آزاد اندیشی در دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی با شرکت ۱۰ تیم دانشجویی از واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی شمال شرق استان تهران با دو موضوع علوم سیاسی و علوم اجتماعی ویژه دانشجویان برگزار شد.
سید ابوالفضل سیدمحمدی، مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در حاشیه برگزاری کرسی آزاد اندیشی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری و گسترش کرسیهای آزاد اندیشی در دانشگاه ها، گفت: از آبان ماه سال جاری اطلاع رسانی در سطح واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد کشور آغاز شد و دانشجویان رشتههای مختلف جهت شرکت در کرسیهای آزاداندیشی استقبال گستردهای داشته اند؛ به طوری که تعداد چهار هزار و ۸۰۰ نفر برای شرکت در این رویداد که حول محور شش موضوع: سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، هنر و سلامت است، اعلام آمادگی و ثبت نام کردند و در قالب ۱۲۰۰ تیم ۴ نفره سازماندهی شدند که از بین آنها ۳۶۳ تیم ۴ نفره دانشجویی از دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بودند.
وی با بیان اینکه واحد تهران مرکزی میزبان دو تیم موافق و منتقد گفتگو از چهار واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بود، افزود: اولین دوره رویداد ملی کرسیهای آزاد اندیشی در واحد تهران مرکزی با محوریت اجتماعی با عنوان «شبکههای اجتماعی موجب سست شدن نظام خانواده میشود»، برگزار شد.
سید محمدی ادامه داد: از جمله مباحثی که در این گفتگو توسط دو گوه موافق و منتقد فضای مجازی مطرح شد میتوان به فرهنگ استفاده از فضای مجازی، مزیتهای فضای مجازی، تحریم صفحات مخرب، دنبال نکردن مطالب بی محتوا، توجه و ایجاد فضای همدلی با تلاش والدین در خانواده و.. اشاره کرد.
مدیر کل امور فرهنگی واحد تهران مرکزی در ادامه در خصوص نحوه برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی گفت: گفتگو با تیم موافق شروع و با تیم منتقد به پایان رسید. هر تیم یک تیم پشتیبان محقق داشت که مسئولیت طرح موضوع و جمع آوری اطلاعات را عهده دار بود. هر یک از تیمها ۳۰ دقیقه زمان داشتند تا نظرات خود را بیان کند.
دومین روز این دوره از رویداد کرسیهای آزاداندیشی از واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی شمال شرق استان تهران با سه موضوع سیاسی و یک موضوع اجتماعی با شرکت دانشجویان منتقد و موافق از واحدهای تهران مرکزی، رودهن و پردیس روز گذشته برگزار شد.
از جمله موضوعات مورد بحث با محوریت سیاسی میتوان به «انقلاب اسلامی به مردم جرات نقد داده است»، «دولت نباید در نحوه پوشش مردم دخالت کند» و «موافقت با تصویب سند ۲۰۳۰» اشاره کرد.
همچنین موضوع «بیکاری جوانان ناشی از ضعف مهارتهای شغلی کارجویان است» محور اجتماعی این گفتگو بوده است.
لازم به ذکر است، جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به عنوان داور در ۱۰ گفتگوی مذکور حضور داشتند و به نحوه استدلال و همچنین اخلاق مناظره امتیاز دادند.