به گزارش گروه علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر غلامرضا خواجه سروي اظهار داشت: جشنواره بين المللي فارابي نماد و سمبلي است كه از طرف دولت و آموزش عالي براي همه دانش پژوهان برگزار مي شود.
وي برگزاري جشنواره فارابي را نشان از توجه آموزش عالي كشور به علوم انساني دانست و افزود: علوم انساني از اهميت بسياري در توسعه جامعه برخوردار بوده و راهگشاي ساير علوم است.
دبير چهارمين جشنواره بين المللي فارابي تصريح كرد: جشنواره بين المللي فارابي ويژه تحقيقات علوم انساني و اسلامي است و علاوه بر داشتن خصوصيات همه جشنواره هاي بين المللي بايد بيشتر مورد توجه و حمايت سياستگذاران نظام قرار گيرد.
خواجه سروي اضافه كرد: در اساسنامه اوليه جشنواره فارابي علوم انساني و معارف اسلامي مطرح شده بود كه در ادامه به علوم انساني و اسلامي تغيير يافت تا رويكرد اسلامي در علوم انساني اهميت بيشتري پيدا كند.
وي تاكيد كرد: بايد براي افرادي كه متوني با خاصيت ايراني اسلامي توليد مي كنند اهميت بيشتري قائل شده و در برخي جزئيات بازنگري اساسي ايجاد و در اشخاص و گروه ها تغييراتي داشته باشيم.
بي توجهي به علوم انساني باعث ضعف هويتي كشور مي شود
معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم اظهار داشت: با توجه به حركتي كه در راستاي اجراي عدالت توسط دولت دهم صورت گرفته است در جشنواره بين المللي فارابي علاوه بر داوري استادان دانشگاه هاي تهران از تجربه استادان دانشگاه هاي شهرستان ها و استان هاي سراسر كشور استفاده شده است تا آنان نيز در اين حوزه سهمي داشته باشند.
خواجه سروي با اشاره به تاكيدات مقام معظم رهبري در ديدار با استادان حوزه علوم انساني دانشگاه ها در خصوص جشنواره بين المللي فارابي تصريح كرد: بايد رويكرد جشنواره را به ديدگاه مقام معظم رهبري در حوزه علوم انساني نزديك كنيم.
وي با اشاره به اهميت علوم انساني و لزوم تقويت آن اظهار داشت: جشنواره بين الملي فارابي با هدف تقويت علوم انساني و بومي شدن آن و نيز توليد دانش براي اسلام و ايران در اين حوزه راه اندازي شده است.
دبير چهارمين جشنواره بين المللي فارابي خاطرنشان کرد: بي توجهي به حوزه علوم انساني، آينده کشور را با ضعف هويتي مواجه خواهد کرد که بايد با سرمايه گذاري مناسب و دقيق در اين حوزه حرکت کنيم./انتهاي پيام/