آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۰۴۱۱
در همایش «بن بست تکرار»؛

رزاقی: مسئولان ما برخلاف نظام‌های سرمایه‌داری دنیا هیچ نگرانی نسبت به طبقات پایین نداشته‌اند

استاد اقتصاد دانشگاه تهران گفت: در دنیا نظام سرمایه‌داری اجازه نمی‌دهد که طبقات پایین زجر بکشند؛ اما تا به حال مسئولان ما هیچ نگرانی نسبت به طبقات پایین نداشتند.

رزاقی: مسئولان ما برخلاف نظام‌های سرمایه‌داری دنیا هیچ نگرانی نسبت به طبقات پایین نداشته‌اند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رزاقی، استاد اقتصاد دانشگاه تهران در همایش بازخوانی هشت سال تجربه تلخ دولت تدبیر و امید که با عنوان بن بست تکرار به همت دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران برگزار شد، گفت: اصل قضیه این است که یک رئیس جمهور انقلابی، جهادی و ساده زیست روی کار بیاید؛ وگرنه بعید به نظر می‌رسد که به موفقیت برسیم.

وی با بیان اینکه براساس اصل دو و قانون اساسی می‌توان گفت که ما اقتصاد دینی داریم، چون مطابق اصل دو نگاه ما به انسان و اعتلای او به سوی خداوند است و در اصل سوم نیز بر استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تاکید شده است، تصریح کرد: مطابق اصل سوم قانون اساسی دولت باید برای همه اشتغال ایجاد کرده و مسکن درست کند و از طرفی ما در بخش خصوصی و دولتی در اقتصاد خود بخش تعاونی را پیش بینی کرده ایم، پس اولین مسئله این است که ما دارای الگوی اقتصادی دینی هستیم.

رزاقی با اشاره به اینکه هاشمی رفسنجانی نظام سرمایه داری را در کشور اجرا کرد و تا امروز ۳۲ سال است که این نظام در کشورمان حاکم است، اضافه کرد: در دنیا نظام سرمایه داری اجازه نمی‌دهد که طبقات پایین زجر بکشند، ولی تا به حال مسئولان ما هیچ نگرانی نسبت به طبقات پایین نداشتند، چون فکر می‌کردند این مردم علیه آن‌ها انقلاب نمی‌کنند؛ البته خدا را شکر انقلاب هم نکردند.

این استاد اقتصاد دانشگاه تهران بیان کرد: مالیات عامل اصلی است که یک اقتصاد را حفظ می‌کند؛ اما ما نمی‌خواهیم کسانی را که باید مالیات بدهند شناسایی کنیم، چون آقایان نمی‌خواهند هم پیالگی‌های خود را بشناسند و البته دوره آقای روحانی اوج قدرتمندی این افراد است؛ به گونه‌ای که به راحتی در رسانه ملی فعالیت می‌کنند و به تصفیه آدم‌ها می‌پردازند و حتی شاهدیم نمایندگانی را که می‌خواهند رئیس جمهور را استیضاح کنند، می‌خرند و استیضاح را از حد نصاب می‌اندازند.

وی از جنگ داخلی به عنوان بهترین شیوه برای واژگونی نظام نام برد و تصریح کرد: در دفاع مقدس از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده می‌شد؛ اما ما الان چهار میلیون واسطه در کشور داریم و کسی هم روی آن‌ها نظارت نمی‌کند به هر روی ما باید این خط را بشکنیم و تعاونی‌ها را تشکیل دهیم.

رزاقی با بیان اینکه باید تعاونی‌ها را برای صادرات و ارتقای تکنولوژی در تولید افزایش دهیم، اظهار داشت: باید به داد مردم رسید، ولی خطی که امروز در کشور حاکم است، خط ناامیدی است که به دلیل ناآشنایی، عدم اعتقاد به مدیریت انقلابی و عدم اعتقاد به انسان به وجود آمده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار