کد خبر:۹۲۰۵۲۵
عبداللهی در گفتگو با دانشجو:

موضوع حذف آزمون و گرایش‌های مقطع دکتری نیاز به تامل دارد

معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی گفت: به نظربنده موضوع حذف گرایش‌های مقطع دکتری نیاز به بررسی دارد و با یک نسخه یک شبه نمی‌توان آن را حل کرد.

محمدحسین عبداللهی، معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: حذف آزمون برای شرکت در مقطع دکتری نیاز به تامل دارد، زیرا تمرکز جذب دانشجویان در دانشگاه یک عوارضی دارد و تمرکز در سازمان سنجش نیزعوارض دیگری دارد.

وی ادامه داد: به نظر بنده بهتر است ترکیبی از این دو با بررسی بیشتر منجر به یک الگو شود، اما چیزی که دانشگاه‌ها عموما متوقع هستند و بهترین روش تلقی می‌کنند در حقیقت سپردن کار به دست دانشگاه‌ها در پذیرش دانشجو برای مقطع دکتری است که البته در این میان برخی به آن ایراد‌هایی وارد کرده‌اند که از جمله آن‌ها می‌توانیم به آشنایی دانشجویان دانشگاه‌های برتر با سوالات اساتید دانشگاه خود برای پذیرش و رابطه استاد با دانشجو و شناخت استاد از آن دانشجو اشاره کرد؛ که این موارد عموما می‌تواند تاثیر خود را به سهم خود بگذارد، اما قطعا تاثیر صد درصدی نخواهد داشت.

عبداللهی درباره حذف گرایش‌های مقطع دکتری تصریح کرد: ما در دانشگاه خوارزمی تا کنون اقدامی در جهت حذف گرایش‌های مقطع دکتری انجام نداده‌‎ایم. در همه جای دنیا نیز آموزش عالی به صورت سیستم لوزی وجود دارد. به طوری که بیشترین رشته گرایش در ارشد ارائه می‌شود و در دکتری بیش از هر چیز رساله فعالیت دانشجو را جهت‌دهی می‌کند. در دانشگاه‌های ما این اتفاق رخ نداده است به طوری که حتی اکنون به ارائه سرفصل‌های دوره‌های دکتری جدید می‌پردازند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به نظربنده موضوع حذف گرایش‌های مقطع دکتری نیاز به بررسی دارد و با یک نسخه یک شبه نمی‌توان آن را حل کرد. زیرا باید پاسخ تمام رشته گرایش‌هایی که راه افتاده است را داد. اگر بتوان از دوران کارشناسی سیستم آموزشی مشخصی را دنبال کنیم، می‌توانیم بر روی این موضوع نیز به طور جدی فکر کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار