دبیر بینالملل جامعه اسلامی دانشجویان گفت: تأسیس دانشگاه آمریکایی در بیروت یکی از نشانههای نفوذ علمی غرب است؛ البته در دهههای قبل نیز فرانسویها برای ادامه نفوذشان بر لبنان و برخی دیگر از کشورهای منطقه چنین مراکزی را احداث کرده بودند.
کولانی، دبیر بین الملل جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاه به نفوذ علمی آمریکا در منطقه خاورمیانه، خصوصا محور مقاومت، گفت: درباره تاسیس مراکز علمی و دانشگاهی توسط آمریکا در منطقه خاورمیانه باید گفت که این شکل از اعمال نفوذ از شیوههای قدیمی مستکبرین و استعمارگران است، تأسیس دانشگاه آمریکایی در بیروت یکی از نشانههای نفوذ علمی غرب است، البته در دهههای قبل نیز فرانسویها برای ادامه نفوذشان بر لبنان و برخی دیگر از کشورهای منطقه چنین مراکزی را احداث کرده بودند.
وی افزود: تأسیس این مراکز، زیرکانهترین کار ممکن در اعمال نفوذ و تسخیر اذهان نخبگان یک کشور است، در واقع غربیها با احداث چنین مراکزی پیاده نظام فرهنگی خود را از میان مردم و نخبگان خود آن کشورها تربیت میکنند و با استفاده از همانها به بنیانهای فکری و فرهنگی ملل مسلمان خاورمیانه حمله ور شده این افکار و اندیشهها را برمی اندازند.
کولانی اظهار داشت: از دشمن جز دشمنی انتظار نمیرود و این ما هستیم که باید در مقابل آنها فعال شویم. متأسفانه با وجود نفوذ قابل قبول کشورمان در منطقه که حاصل خون شهدای بزرگی همچون شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای انقلاب اسلامی و مدافع حرم است، اقدامی در جهت مقابله فرهنگی با تهاجمات فکری غربیها را شاهد نبودهایم.
دبیر بینالملل جامعه اسلامی دانشجویان، تصریح کرد: کشورمان ایران از نظر ظرفیتهای علمی، اندیشهای و فرهنگی و حتی از نظر نیروی انسانی باسوادی که بتواند سفیر فرهنگی و علمی کشورمان در کشورهای منطقه باشد بسیار توانمند است و باید این توانمندی بالقوه را با تاسیس نهادهای فرهنگی و علمی در کشورهای اسلامی تحت نفوذ کشورمان، اندیشه مقاومت و اتکای به خود را در این کشورها که خود تجربه مقاومت را دارند، نهادینه سازند. آنچه مشخص است در زمینه ترویج فرهنگ مقاومت و نفوذ علمی و فکری کشورمان کارهایی صورت گرفته است، اما این کارها کافی نیست و ما نمود و بروزی را باید از این فعالیتها شاهد باشیم.