طیبی، رییس جهاد دانشگاهی کشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره برنامه مشارکت آنها در ساخت واکسن کرونا با همراهی وزارت بهداشت بیان کرد: محققان جهاد دانشگاهی به وزارت بهداشت برای فعالیت در زمینه طراحی و تولید ساخت واکسن ویروس کرونا اعلام آمادگی کردند؛ اما تیمهای دیگر در اولویت حمایتی قرار گرفتند و با توجه به آنکه بودجه پژوهشی زیادی را نیاز داشت، نتوانستیم در این زمینه فعالیت کنیم.
طیبی ادامه داد: البته تیم محققان جهاد دانشگاهی در زمینههای مختلف دیگری مثل ساخت کیتهای تشخیص کرونا فعال هستند و آنها را روزآمد میکنند یا حتی در بحث مواد مورد نیاز شناسایی پادتن بعد از زدن واکسن یا بعد از ابتلای فرد به کرونا کار تحقیقاتی انجام میدهیم (برای شناسایی شرایط تولید آنتی بادی در بدن). این ماه شیمیایی را در پژوهشگاه ابن سینا ساختیم.
رییس جهاد دانشگاهی کشور عنوان کرد: علاوه بر این موارد، بحث بررسی استفاده از سلول درمانی برای ریه افراد مبتلا به بیماری کرونا به طور جد در پژوهشگاه رویان دنبال میشود.
رییس جهاد دانشگاهی کشور درباره برنامههای مهم آنها برای سال ۱۴۰۰ تصریح کرد: تلاش داریم تا پایان سال ۱۴۰۰ (احتمالا شهریورماه) ۳۱ پروژه فناورانه خود را به نتیجه برسانیم، چون بسیار مهم و مورد نیاز کشور هستند و سپس قرارداد برای تولید آنها بسته شود.
وی با بیان اینکه بنا داریم همچون ۳۱ پروژه فناورانه برای سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نیز ۴۰ فناوری جدید را در دستور کار قرار دهیم، ادامه داد: امیدواریم که برای این پروژههای جدید مجلس و دولت حمایتهای ویژهای را همچون گذشته از ما داشته باشند. همچنین چشمانداز خوبی برای ورود به فناوری مورد نیاز صنعت خودروسازی کشور داریم و در این خصوص درحال انعقاد قرارداد با شرکت ایران خودرو هستیم.