آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۳۸۷۱
طبق آمارها؛

شیوع کرونا میانگین دانشجویان بین‌المللی را در کشور‌ها کاهش داد

قبل از کرونا، تعداد دانشجویان بین‌المللی کشور‌هایی همچون فرانسه رو به افزایش بود؛ اما این میزان در سال‌های تحصیلی همزمان با شیوع کرونا کاهش یافت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بر اساس گزارش جدید دانشگاه‌های فرانسه، تعداد دانشجویان بین‌المللی در فرانسه در ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ به ۳۷۰ هزار دانشجو افزایش یافت که از این تعداد تقریبا ۲۳۰ دانشجو در حال تحصیل هستند؛ این میزان در مقایسه با پنج سال قبل ۲۳ درصد افزایش داشت.

 

اما آمار‌های تحلیلی سال ۲۰۲۱ که این ماه منتشر شد، تایید کرد که بیماری همه‌گیر کووید ۱۹ با ایجاد قرنطینه‌های پی‌در پی، دشواری سفر و بسته بودن مرز‌ها و عواقب خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا که پیامد‌هایی را برای جایه‌جایی‌های بین‌المللی در پی داشت، فعالیت دانشجویان بین‌المللی را مختل کرده است.


چالش برای کشور‌های میزبان و دانشجویان
با وجود زمینه‌های چالش برانگیز، فرانسه خود را به عنوان یک مقصد انتخاب کرده است. کاهش میانگین تعداد دانشجویان بین المللی در سال جاری به میزان ۲۵ درصد در مقایسه با کشور‌های همسایه نتیجه اقدامات ناشی از همه‌گیری هستند. در سال ۲۰۱۸، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه گفت که می‌خواهد تعداد دانشجویان هندی که به فرانسه می‌آیند را دو برابر کند.

 

تعداد ویزا‌های صادر شده در آسیا و قاره آمریکا برای سال تحصیلی ۲۰۲۰-۲۱ نسبت به سال ۲۰۱۹ به میزان ۶۰ درصد کاهش یافته است. همچنین ۲۶ درصد کاهش تعداد دانشجویان اروپایی و ۹ درصد در جنوب صحرای آفریقا وجود دارد.

 

به نظر می‌رسد دانشجویان هندی مشتاق تحصیل مجدد در خارج از کشور هستند، در حالی که تحرک از چین چه در فرانسه و دیگر نقاط جهان کاهش می‌یابد. در میان مدت، علاقه به برنامه‌های تحصیل بومی، به ویژه در آسیا افزایش یافته است. گرچه این امر موجب نگرانی مؤسسات اروپایی است که غالباً به دانشجویان بین‌المللی به ویژه از چین وابسته‌اند، اما این یک فرصت برای دانشگاه‌های فرانسه است که روابط خود را با همتایان اروپایی خود تعمیق ببخشند و تعامل خود را با کشور‌های بزرگ نوظهور آمریکای لاتین و آسیا تجدید کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار