کد خبر:۹۳۹۷۱۹
جعفری:

نگارش پایان نامه برای دریافت مدرک دانشگاهی بیهوده و بلامصرف است

مشاور وزیر علوم نگارش پایان نامه و رساله‌های دانشجویی برای دریافت مدرک را کاری بیهوده و بلامصرف عنوان کرد که هیچ معضلی را حل نکرده و محصولی نداشته است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فریدون جعفری مشاور وزیر و مدیر کل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم در یکی از شبکه‌های اجتماعی با اشاره به پایان نامه و رساله‌های دانشجویی گفت: واقعاً هدف از نگارش آن‌ها برای دریافت مدرک عالی دانشگاهی چیست.

وی ادامه داد: چقدر ورق و کاغذ برای پر کردن صفحات این پایان نامه‌های ارشد و رساله‌های دکتری مصرف شده است. چه اثری و کاربردی داشته‌اند؟ چرا باید بر کار بیهوده و بلا مصرف اصرار کرد؟ چرا نباید بعد از این‌ همه آسیب و ضرر فقط شاهد آن بود و کاری نکرد.

مشاور وزیر علوم ادامه داد: از صد‌ها هزار پایان نامه و رساله دکتری که سالیانه نوشته می‌شود، کدام محصول؟ کدام معضل؟ کدام آسیب اجتماعی و حقوقی و سیاسی و ... درمان شده است؟ کدام پدیده اختراع شده است؟ این همه مهندس و دکتر تحویل جامعه دادیم دریغ از توانایی ساختن ابتدایی‌ترین نیاز‌های کشور. دریغ از حل مشکلات راهبردی و کاربردی مردم!

وی افزود: انرژی و هزینه‌های قانونی و غیر قانونی مصرف شده را نیز اضافه کنید سر به فلک می‌کشد. آنگاه ماحصل سنجش علم ما در کامیون‌ها به زباله تبدیل می‌شود. ما فقط به دنبال کمیت بوده و هستیم و افتخار ما تعداد ISI‌های اساتید ما هست در حالی که از اصل و کیفیت و اثربخشی آن‌ها غافل شده‌ایم. با این فرمان جلو برویم آینده علمی کشور فقط حبابی خواهد شد بسیار بزرگ.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار