به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فریدون جعفری مشاور وزیر و مدیر کل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم در یکی از شبکههای اجتماعی با اشاره به پایان نامه و رسالههای دانشجویی گفت: واقعاً هدف از نگارش آنها برای دریافت مدرک عالی دانشگاهی چیست.
وی ادامه داد: چقدر ورق و کاغذ برای پر کردن صفحات این پایان نامههای ارشد و رسالههای دکتری مصرف شده است. چه اثری و کاربردی داشتهاند؟ چرا باید بر کار بیهوده و بلا مصرف اصرار کرد؟ چرا نباید بعد از این همه آسیب و ضرر فقط شاهد آن بود و کاری نکرد.
مشاور وزیر علوم ادامه داد: از صدها هزار پایان نامه و رساله دکتری که سالیانه نوشته میشود، کدام محصول؟ کدام معضل؟ کدام آسیب اجتماعی و حقوقی و سیاسی و ... درمان شده است؟ کدام پدیده اختراع شده است؟ این همه مهندس و دکتر تحویل جامعه دادیم دریغ از توانایی ساختن ابتداییترین نیازهای کشور. دریغ از حل مشکلات راهبردی و کاربردی مردم!
وی افزود: انرژی و هزینههای قانونی و غیر قانونی مصرف شده را نیز اضافه کنید سر به فلک میکشد. آنگاه ماحصل سنجش علم ما در کامیونها به زباله تبدیل میشود. ما فقط به دنبال کمیت بوده و هستیم و افتخار ما تعداد ISIهای اساتید ما هست در حالی که از اصل و کیفیت و اثربخشی آنها غافل شدهایم. با این فرمان جلو برویم آینده علمی کشور فقط حبابی خواهد شد بسیار بزرگ.