به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ همایش عمار انقلاب به مناسبت بزرگداشت مجاهد نستوه علامه محمدتقی مصباح یزدی به همت بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با حضور و سخنرانی حجت الاسلام علیرضا پناهیان، حجت الاسلام احمدحسین شریفی، دکتر مهدی جمشیدی و امین فرجاللهی برگزار شد.
متن صحبتهای حجت الاسلام احمدحسین شریفی به شرح زیر است:
علامه مصباح یزدی رکوردار ترور شخصیت میباشد و هیچ کس را نمیشناسم که به اندازه ایشان در معرض ترور بوده باشد و به دفعات مختلف مورد مخالفتهای جدی قرار گرفته اند. شهید بهشتی یا شهید باهنر خیلی محدود مورد مخالفت قرار داشتند، اما علامه مصباح زمان زیادی مورد توهین و تهمت قرار داشتند. ایشان در سال ۸۵ مورد هجمه چندباره قرار گرفتند که در خارج از کشور بود و بعد از آن که به ایشان اطلاع داده شد، چون اسم افرادی را در این هجمهها آورده بودند ایشان ناراحت شدند، اما باید گفت که در مقابل توهینها کاملا صبور بوده و کار خود را ادامه میدادند.
ایشان کاملا بر روی منطق و متفکرانه صحبت کردن تاکید داشتند و از روی هوی صحبت نمیکردند. تجسم حکمت متعالیه آیت الله مصباح بود. مخالفان ایده ایشان تاب تقابل اندیشهای با ایشان را نداشتند. ایشان شجاعت بی نظیری در بیان اندیشههای اسلامی داشتند و در حالی که ایشان را به تئوریسن خشونت متهم میکردند، اما علامه مصباح میگفتند که اگر این خشونت است ما به آن افتخار میکنیم. آیت الله مصباح عالم دینی تنها نبود و ایشان یک عالم، عالم پرور بود و از قبل انقلاب نیز دنبال کادرسازی بودند.
ایشان کادرهای زیادی را در موسسات خود مانند موسسه امام خمینی یا دارالحق پرورش میدادند. کادرسازی برای جریان انقلاب از مهمترین ویژگیهای ایشان بود و دشمنان ایشان نیز این مسئله را میدانستند که با چه کسی درافتادند. ایشان حتی نیروی چهل سال آینده انقلاب و گام دوم را نیز تامین کردند.
ویژگی دیگر ایشان این بود که علاوه بر ولایتمداری، ولایت گستر بودند و محبت ولایت را به تمامی نیروهایشان گسترش میدادند. باید گفت که زدن آیت الله مصباح زدن صرف ایشان نیست و زدن سپر ولایت است.
آیت الله مصباح یک متفکر مبارز بود. بعد از ایشان علامه مصباح را به اسم ولایتمداری مورد تهمتهای زیادی قرار دادند. باید گفت که ایشان حکیم دوار به حکمت بودند و ۸۰ شهر کشور و ۳۰ کشور دنیا را سفر داشتند و در آنجا به سخنرانی پرداختند.