آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۲۷۸۱
نشست تخصصی فصل تحول؛

غلامی: دولت سیزدهم نباید از گفتمان عدالت فاصله بگیرد / لزوم نوسازی مدیریت در سازمان برنامه بودجه

رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا گفت: دولت سیزدهم نباید از گفتمان عدالت فاصله بگیرد و باید با یک برنامه راهبردی باب اجرای عدالت در جامعه را باز کند.

غلامی: دولت سیزدهم نباید از گفتمان عدالت فاصله بگیرد / لزوم نوسازی مدیریت در سازمان برنامه بودجه

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سلسله نشست‌های تخصصی فصل تحول که به همت موسسه مطالعات و تحقیقات دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

اولین نشست آن با موضوع «دولت سیزدهم گفتمان عدالت و جمهوریت» امروز با حضور اساتید دانشگاه برگزار شد که حجت الاسلام غلامی،رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا در این نشست گفت: تا زمانی که موتور‌های بی عدالتی از کار نیفتند عدالت در جامعه برقرار نمی‌شود و کار ما به مانند نمایش بازی کردن خواهد شد و عواقب آن مشخص است.


وی افزود: تا زمانی که مردم درک دقیقی از عدالت اجتماعی نداشته باشند و خودشان را دخیل در اجرای عدالت ندانند عدالت در کشور اجرا نخواهد شد. امروز بعضی‌ها به نام عدالت خواهی و عدالت طلبی ظلم می‌کنند.

غلامی اضافه کرد: ما یک بدهی بزرگ به جمهوری اسلامی در خصوص عدالت داریم. دولت جدید در شرایطی می‌خواهد عدالت را برقرار کند که با پیچیدگی‌های زیاد مواجه است. همه‌ی نقاط دولت در تحقق عدالت نقش دارند و هیچ دستگاهی نباید نادیده گرفته شود، اما مرکزیت آن سازمان برنامه و بودجه است، اما متاسفانه این سازمان با عدالت همراهی نمی‌کند چرا که شاکله آن لیبرال است و نوسازی این سازمان یک جنگ علیه مدیران است و هزینه نوسازی این سازمان برای جمهوری اسلامی بسیار زیاد است.

این استاد دانشگاه گفت: عدالت در صورتی برقرار می‌شود که سازمان برنامه بودجه به سمت عدالت برود. دولت آقای رئیسی نباید از گفتمان عدالت فاصله بگیرد و برای تحقق عدالت به سمت تدوین یک برنامه کامل راهبردی برود. تحقق آن ممکن است زمان زیادی ببرد، اما این دولت می‌تواند چنین بابی را باز کند و بخش مهمی از راه را طی کند. این مهم است که مردم طعم عدالت را در جامعه بچشند.

وی با اشاره به نقش مجلس شورای اسلامی گفت: قوه مقننه نقش مهمی در برقراری عدالت دارد و اگر مجلس موانع را از بین نبرد معلوم نیست که دولت بتواند عملکرد موفقی داشته باشد. مجلس با اتکا به خودش نمی‌تواند در حوزه عدالت قانون گذاری کند باید جامعه نخبگانی را دخالت دهد وگرنه قوانین آن به صورت ضد عدالت در جامعه تداعی پیدا خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار