آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۸۹۰۸
با همکاری سازمان ملی استاندارد؛

قرارداد «طراحی نظام جامع کیفیت کشور» در دانشگاه شریف امضا شد

قرارداد پژوهشی «طراحی نظام جامع کیفیت کشور و سیستم سنجش نرخ کیفیت کالا‌ها و خدمات» مابین دانشگاه صنعتی شریف و سازمان ملی استاندارد به امضا رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی شریف؛ قرارداد پژوهشی طراحی نظام جامع کیفیت کشور، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی صبح روز سه‌شنبه دوم شهریور ماه سال‌جاری با حضور رئیس سازمان ملی استاندارد، و مسئولین دانشگاه صنعتی شریف منعقد شد.

این پروژه که مجری آن دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف است در مدت زمان ۳۰ ماه تعریف شده و به عنوان یکی از طرح‌های ملی و در قالب پنج مرحله انجام خواهد پذیرفت. مراحل پروژه شامل طراحی نقشه جامع کیفیت، تدوین سند جامع راهبرد ملی کیفیت کشور، تدوین و طراحی نظام ارزیابی ملی کیفیت سازمان‌ها، طراحی مدل سنجش نرخ کیفیت و طراحی سامانه الکترونیکی و یکپارچه سنجش نرخ کیفیت است که در نهایت همه این مراحل در کنار هم، «نظام جامع کیفیت کشور» را تشکیل خواهند داد.

غلامرضا شریعتی، رئیس سازمان ملی استاندارد کشور بحث کیفیت را بی حد و مرز خواند و گفت: دانشگاه صنعتی شریف در کشور سرآمد بوده و ما معتقدیم هرچه مشارکت نخبگان در عملی بیشتر نقص آن کمتر می‌شود. امیدواریم این پروه نیز مانند سایر پروژه‌های موفق دانشگاه صنعتی شریف در مباحث تولید و صنعت کشور این‌بار در کیفیت کشور هم که منجر به توسعه کشورخواهد شد به نتیجه مطلوب برسد.

فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف در این جلسه طی سخنانی آمادگی کامل دانشگاه برای انجام پروژه مذکور را اعلام و در ادامه گفت: همانطور که تاکنون دانشگاه صنعتی شریف گام‌های اساسی در توسعه کشور برداشته امیدواریم بار دیگر بتوانیم با همکاری سازمان ملی استاندارد و پژوهشگاه استاندارد (ناظر قرارداد) این پروژه را به نتیجه مطلوب برسانیم چراکه رسالت دانشگاه کمک به حل مسائل و مشکلات کشور است.

در پایان جلسه، رئیس سازمان ملی استاندارد کشور به همراه مدیران دانشگاه از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و برخی واحد‌های مجتمع خدمات فناوری شریف بازدید کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار