آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۲۵۲۵
در نشست سراسری اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی؛

وطن‌فدا: هرچقدر که بیشتر به فضای علوم انسانی غربی نزدیک شده‌ایم از کارآمدی فاصله گرفته‌ایم

استاد مدعود چهل و پنجمین نشست سراسری جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: هرچقدر که ما بیشتر به فضای علوم انسانی غربی نزدیک شدیم از کارآمدی فاصله گرفته‌ایم و حالا که از این فضا فاصله گرفتیم، ناکارآمد شدیم و جامعه و مردم را نیز از دست دادیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید محمدمهدی مهدوی؛ حجت‌الاسلام حمزه وطن‌فدا در چهل و پنجمین نشست سراسری اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی ضمن «بررسی رسالت جریان دانشجویی و نقش آن در تحولات کشور»، گفت: تشکل‌های پیشرو باید با خلاقیت‌های خودشان، برای فضای امروزی جامعه ما که کروناست و همه‌چیز مجازی شده است فکری بکنند تا فضای تشکیلاتی‌شان از کار نیفتد.وی افزود: همینقدر که تعطیل بودن بیمارستان در هنگام کرونا خنده‌دار است، تعطیل بودن تشکل‌های دانشجویی نیز مضحک و خنده‌دار است. اما رسالت دانشجو چیست؟ با رجوع به بیانات امامین انقلاب و متفکران انقلاب اسلامی می‌توان به موارد مهمی رسید.

وطن‌فدا بیان کرد: به میزانی که ما از قرآن و احادیث فاصله گرفتیم، حیات ما کمرنگ‌تر شده است. ببینید، انقلاب ما زمانی پا می‌گیرد که قرآن و نهج‌البلاغه بصورت جدی به فضای کنشگری وارد شد و حالا که از این فضا فاصله گرفتیم، ناکارآمد شدیم و جامعه و مردم را نیز از دست دادیم. در واقع هرچقدر که ما بیشتر به فضای علوم انسانی غربی نزدیک شدیم از کارآمدی فاصله گرفته ایم و حالا که از این فضا فاصله گرفتیم، ناکارآمد شده‌ایم و جامعه و مردم را نیز از دست داده‌ایم.

وی اظهارکرد: علوم انسانی تعریف خاصی از انسان دارند و تمام رشته‌ها بر اساس آن انسان‌شناسی کار می‌کنند؛ اما انقلاب اسلامی تعریف جدیدی از انسان را به ما ارائه می‌دهد. خوب مشخص است که با این علوم و انسان‌شناسی، انسان انقلاب اسلامی تولید نمی‌شود.

وی اضافه کرد: علوم انسانی خودش اعتراف می‌کند که نمی‌تواند انقلاب اسلامی را بشناسد. همانطور که میشل فوکو، جامعه‌شناس انقلاب به این موضوع اعتراف کرده است.

استاد مدعو چهل و پنجمین نشست سراسری اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی وی با بیان اینکه قرآن پس از اینکه مبدا و معاد انسان را مشخص می‌کند و معنای زندگی را به او می‌آموزد، شروع می‌کند به شناساندن سنت‌های جامعه و ارتباط فرد و جامعه، گفت: قرآن اگر در اندیشه بنیادین از وجود شیطان خبر می‌دهد، در اندیشه اجتماعی از وجود طاغوت خبر می‌دهد.

وطن‌فدا بیان کرد: اندیشه‌های اجتماعی است که مکاتب را از هم تفکیک می‌کند و اینجاست که اندیشه اجتماعی اسلام خود را متمایز می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار