به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفتمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در چهارم بهمن ماه ۱۴۰۰ در مرکز بینالمللی همایشهای رازی برگزار میشود.
اساتید برتر در حیطههای استاد بالینی برتر، استاد برتر، استاد بازنشسته برتر، استاد برتر درحیطه نسل سوم، استاد مشاور تحصیلی برتر، استاد برتر در حیطه تعالی آموزش، استاد برتر در حیطه پژوهش در آموزش، استاد برتر در حیطه آموزش پاسخگو و استاد برتر درحیطه آموزش مجازی معرفی میشوند.
همچنین گروه برتر در حیطه دستاوردهای بینالمللی در آموزش، حیطه آموزش پاسخگو و حیطه نسل سوم معرفی خواهند شد.
اعضای هیات علمی علاقمند به شرکت در این جشنواره میتوانند درخواستها و مستندات خود را بر اساس حیطههای معرفی شده در جشنواره از طریق مراجعه و ثبت نام در پایگاه اطلاع رسانی جشنواره وثوق قابل دستیابی از طریق لینک http://vosough.iums.ac.ir بارگذاری کنند. «مهلت بارگذاری حداکثر تا تاریخ ۱۰ مهرماه ۱۴۰۰ است».
پروانه وثوق متولد اسفند ماه ۱۳۱۴ در تفرش بود. وی دکتری عمومی خود را در سال ۱۳۴۲ از دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران دریافت کرد و دورههای تخصصی و فوق تخصصی اطفال و کودکان را در دانشگاههای کمبریج، ماساچوست و ایلینوی گذراند و دوره تکمیلی فوق تخصصی خون و سرطان کودکان را در دانشگاه واشنگتن سپری کرد.
پروانه وثوق طبابت در ایران را از سال ۱۳۵۰ آغاز کرد. وی از مؤسسان رشته فوق تخصصی خون و سرطان کودکان بود و بخش هماتولوژی و آنکولوژی اطفال را در بیمارستان علی اصغر راه اندازی کرد.
وی همچنین با حضور داوطلبانه و هدایت علمی، سبب شد تا بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک در سال ۱۳۸۶ شروع به فعالیت کند و تا کنون ۱۴۶۰ کودک را تحت درمان قرار دهد.
پروانه وثوق، فوق تخصص خون و آنکولوژی و رئیس هیئت امنای محک از ابتدای تأسیس محک همواره در کنار بنیانگذاران این مؤسسه بود و به عنوان رئیس علمی بیمارستان، به صورت داوطلبانه (بدون دریافت حقوق)، لحظات عمر و دانش خود را وقف کودکان مبتلا به سرطان کرد.
پروانه وثوق را «فرشته نجات کودکان سرطانی ایران» مینامیدند و ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۲ چشم از جهان فروبست.