کد خبر:۹۷۸۳۷۲
با ظرفیت پذیرش هزار دانشجو؛

دانشگاه پزشکی سبطین عراق با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تهران ایجاد می‌شود

دانشگاه علوم پزشکی تهران برای راه‌اندازی دانشگاه پزشکی سبطین متعلق به عتبه حسینی در عراق قرارداد همکاری امضا کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، در سفر حسین قناعتی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران به عراق تفاهم‌نامه راه‌اندازی دانشگاه پزشکی سبطین که متعلق به عتبه حسینی است امضا و مدیریت آموزشی آن برای ۵۰ سال به دانشگاه ایرانی واگذار شد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان اولین کشور خارجی و برای اولین بار در کشور عراق موفق شد قرارداد راه‌اندازی دانشگاه سبطین با زیربنای ۳۰ هزار متر در ۳۶ هکتار را ببندد.

حسین قناعتی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از امضای قرارداد درباره جزییات این تفاهم‌نامه توضیح داد و با بیان اینکه مدیریت این دانشگاه به‌صورت مشترک خواهد بود، گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران برای ۵۰ سال مدیریت آموزشی این دانشگاه را به عهده خواهد گرفت و ۲۰ درصد سود آن به دانشگاه ایرانی خواهد رسید.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در آغاز کار ۵۰ دانشجوی پزشکی، ۵۰ دانشجوی پرستاری و ۵۰ دانشجوی فیزیوتراپی پذیرفته خواهند شد و حقوق و حق‌الزحمه اساتید ثابت و پروازی نیز طبق دستورالعمل پرداخت می‌شود.

قناعتی با بیان اینکه دانشگاه سبطین ظرفیت پذیرش یک هزار دانشجو را دارد، اضافه کرد: تمام تجهیزات این دانشگاه از سالن تشریح، آزمایشگاه‌های مختلف و کلاس‌های درس، مدرن دیده‌شده و بیمارستان‌های پشتیبان آن، بیمارستان زین‌العابدین و بیمارستان سرطان کربلا که بسیار مدرن و در شرف راه‌اندازی است ،خواهد بود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: منتظر هستیم مجوز راه‌اندازی سبطین را از وزارت علوم عراق بگیریم.

وی گفت: امروز تفاهم‌نامه‌ای برای قطعی کردن این مسئله در حضور شیخ عبد المهدی نماینده آیت‌الله سیستانی و رئیس عتبه حسینی که این دانشگاه به عتبه حسینی تعلق دارد و پروفسور ساعدی رئیس مسائل بهداشتی و درمانی عتبه امضا کردیم و آمادگی داریم در ۱۰ روز آینده شروع به کار کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار