رئیس پارک علم و فناوری گلستان از پرداخت ۱۷ میلیارد و ۷۳۰ میلیون ریال تسهیلات حمایتی توسط مجموعه پارک به واحدهای فناور استان طی ۹ ماهه نخست امسال خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی غفاری، رئیس پارک علم و فناوری گلستان در نهمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان این استان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: دانشگاه فرهنگیان از دو منظر برای مجموعه پارک دارای جایگاه ویژه است؛ نخست حضور سرمایه انسانی ارزشمند و دانشجویان نخبه و توانمندی که در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند و نکته دوم این است که این افراد در آیندهای نزدیک، سیستم آموزش کشور را در اختیار خواهند داشت.
غفاری با بیان اینکه نوع نیاز دانشآموزان در حال تغییر است و آموزشها به گونه دیگری میتواند ارائه شود، تصریح کرد: پیشنهاد بنده به دانشجومعلمان این است که از قالب همیشگی که در حال حاضر برای ارائه آموزشها استفاده میشود، فاصله بگیرند و پیشنهادات خود را برای ارائه آموزشها به گونهای دیگر و یا به صورت اداره کردن استارتاپهایی در حوزه آموزش مطرح نمایند.
رئیس پارک علم و فناوری گلستان تاکید کرد: لزوما شخص نباید در حوزه تخصصی خودش ایدهای داشته و یا استارتاپ موفقی را اداره کند؛ در هر زمینهای که شما بتوانید نیازی را به طور دقیق شناسایی و برای آن استارتاپی تعریف کنید که پاسخی برای یکی از نیازهای بیرونی باشد و افراد حاضر باشند بابت آن نیاز هزینه کنند، ما در پارک علم و فناوری از آن حمایت خواهیم کرد.
وی در ادامه به مهمترین دلیل شکست تیمهای استارتاپی در ایران اشاره کرد و گفت: عمدهترین دلیل شکست تیمهای استارتاپی در ایران، مشکل تیمسازی بر روی ایده است؛ به همین دلیل نیاز است که افراد آموزشهای لازم تیمسازی را ببینند و با اشخاص با تخصصهای مختلف آشنا شوند.
غفاری ادامه داد: در همین راستا یکی از رسالتهای مهم پارک گلستان، برگزاری دورههای آموزشی مختلف از قبیل تیمسازی است که اغلب این دورهها بدون دریافت هزینه از شرکتکنندگان برگزار میشود و تلاش میشود این دورهها در بازههای زمانی مختلف با حضور اساتید مجرب برگزار شود و افراد آموزش ببینند تا در نهایت ریسک شکست آنها به حداقل برسد و با علم و آگاهی کامل بتوانند رو به جلو حرکت کنند.
وی همچنین به حمایتهای مالی انجام شده توسط پارک گلستان از واحدهای فناور در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: پارک گلستان در سال ۹۷ به میزان ۳۰۰ میلیون تومان، در سال ۹۸ میزان ۷۰۹ میلیون تومان و در ۹ ماهه نخست امسال میزان یک میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان حمایت مستقیم از واحدهای فناور انجام داده است.
رئیس پارک علم و فناوری گلستان در پایان از آمادگی کامل این پارک برای راهاندازی یک مرکز رشد مشترک با همکاری دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: امید داریم که با افتتاح این مرکز رشد مشترک بتوانیم دورههای آموزشی مختلفی را برگزار و خدمات متعدد از قبیل حمایتهای مالی را به مراجعهکنندگان ارائه نماییم.