به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، باتوجه به ضرورت شناسایی و فراهم کردن بسترهای لازم جهت رشد نخبگان در حوزه فناوری، ستاد سلولهای بنیادی، برنامههای مدونی برای این حوزه در نظر گرفت.
در همین راستا، یکی از اقدامات ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی در سال گذشته، ترویج و فرهنگسازی فناوری و کارآفرینی این حوزه بوده است.
تعریف ۲ برنامه حمایتی
در این حوزه، دو برنامه در سال گذشته عملیاتی شده است: حمایت از المپیادهای دانشجویی و دانشآموزی و حمایت و تجهیز پژوهشسراهای دانشآموزی.
در حوزه حمایت از المپیادهای دانشجویی و دانشآموزی، ستاد، دو شاخص عملیاتی را محقق کرده است.
نخست، برگزاری المپیاد دانشجویی در سطح قطبهای ۱۰ گانه آموزش عالی و مرحله نهایی کشوری و دوم، برگزاری المپیاد دانشآموزی در سه مرحله؛ بنابراین تاکنون ۷ دوره المپیاد دانشآموزی و ۴ دوره المپیاد دانشجویی به همت ستاد سلولهای بنیادی برگزار شده است.
راهاندازی مراکز جدید
در زمینه حمایت و تجهیز پژوهشسراهای دانشآموزی نیز برنامههایی، چون تکمیل مراکز قبلی و راهاندازی مراکز جدید (در حداکثر ۵ استان) صورت گرفته است.
ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی با توجه به اهمیت ترویج و فرهنگسازی علم، فناوری و کارآفرینی در سالی که تولید دانشبنیان و اشغالآفرین، بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است، ضمن تقویت امکانات موجود، در تلاش است تا با یک برنامهریزی جامع و راهبردی، زمینه را برای توسعه بیشتر این حوزه در میان دانشآموزان و دانشجویان فراهم کند.