کد خبر:۱۰۰۹۲۰۶

مهمترین مشکلات پساکرونای دانشگاه‌ها بررسی می‌شود

مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان گفت: بحث و تبادل نظر درباره مهمترین مشکلات پساکرونای دانشگاه‌ها و مسائل مرتبط با سلامت روان دانشجویان از اهداف برگزاری گردهمایی در شیراز خواهد بود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با اشاره به برگزاری سی و سومین گردهمایی رؤسای مراکز مشاوره دانشجویی در دانشگاه شیراز، گفت: بحث و تبادل نظر درباره مهمترین مشکلات پساکرونای دانشگاه ها و مسائل مرتبط با سلامت روان دانشجویان از اهداف این گردهمایی خواهد بود.  

وی ضمن بیان این مطلب گفت: پس از بیش از دو سال وقفه در فعالیت‌های دانشگا‌ها و از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه‌ها به منظور هماهنگی رؤسای مراکز مشاوره دانشجویی سراسر کشور، سی و سومین گردهمایی رؤسای مراکز مشاوره به میزبانی مرکز مشاوره دانشگاه شیراز در روز‌های دوشنبه و سه شنبه ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت ماه به صورت حضوری برگزار می‌شود.

مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان افزود: این گردهمایی با هدف تبین کلان برنامه دفتر مشاوره و سلامت در سبک زندگی سالم و ارتقای سلامت جسمانی، روانی، اجتماعی و معنوی دانشجویان و دانشگاهیان برگزار می‌شود.

وی گفت: بحث و تبادل نظر درباره مهمترین مشکلات پساکرونای دانشگاه‌ها و مسائل مرتبط با سلامت روان دانشجویان از اهداف این گردهمایی خواهد بود.

مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان بیان کرد:در این گردهمایی کارگاه آموزشی الزامات رئیس مرکز مشاوره مطلوب و کارآمد و ۱۲ کمیسیون تخصصی ویزه روسای مراکز مشاوره برگزار خواهد شد.

نعیمی در پایان گفت: مقرر است در پایان این گردهمایی با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان اموردانشجویان مراسم تقدیر از مراکز مشاوره برتر دانشجویی سراسر کشور برگزار و از هر منطقه یک مشاور یا مددکار نمونه معرفی شود.

سی و سومین گردهمایی رؤسای مراکز مشاوره با شرکت بیش از ۱۳۰ دانشگاه و رئیس مراکز مشاوره در پردیس دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار