به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر طی بیانیه ای از دانشجویان، اساتید و مدیریت دانشگاه خواست تا مانع هر گونه اختلال در روند علمی دانشگاه شوند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحيم
دانشگاه مبدا همه ی تحولات است. امام خمینی (ره)
نظر به اتفاقات اخیر و و مسائل مطرح شده در بین دانشجویان دانشگاه امیر کبیر، بسیج دانشجویی این دانشگاه نیز به عنوان نهادی که بدنه آن را دانشجویان دانشگاه تشکیل می دهند، نکاتی را وارد و خود را ملزم به ارائه آن می داند.
١. من باب مجازی شدن دانشگاه؛
عدم انفعال دانشجو و رعایت ملزومات زیست جمعی از طبیعت و بایسته های دانشجوست. اما مجازی شدن کلاس ها تا اطلاع ثانوی، علنا این نقش را از دانشجو سلب کرده و آن را در فضای صرفا غیر سیاسی می پسندد و دانشگاه را تبدیل به فضایی صلب و سخت برای قشری می کند که پویایی از علائم حیات اوست و ریاست دانشگاه یکی از دلایل اخذ این تصمیم را اظهار نگرانی خانواده ی دانشجویان مطرح می کنند، در صورتی که این تصمیم بستر نسبتا امن دانشگاه، برای اعتراضی مسالمت آمیز را از دانشجویان گرفته و آنها را به حضور در اعتراضات خیابانی برای اعلام مطالبه شان ترغیب می کند.
از طرفی با توجه به اتفاقات اخیر و اعتراض دانشجویان نسبت به وقایع روز، علت اتخاذ این تصمیم از سوی قشر دانشجو این گونه برداشت می شود که دانشگاه توان مدیریت این اعتراضات را نداشته و به نوعی دنبال حذف صورت مسئله است! همچنین تجربه دو سال آموزش مجازی ثابت می کند این تصمیم از کیفیت تحصیل
کاسته و بیشتر باعث ضربه زدن به فضای علمی کشور می شود؛ که البته شرایط امروز و عدم پایداری اینترنت این مسئله را ضریب میدهد. ضمنا در شرایطی که دانشگاه در چند ماه اخیر با سخت گیری های شدید و گاها غير منطقی آموزشی، تصمیم خود را بر بهبود وضعیت آموزشی جدی نشان می داده، حال این روند اتخاذی کاملا متناقض با تصمیمات قبلی به نظر می رسد.
٢. من باب اظهارات جدید رئیس دانشگاه؛
با توجه به اعلام ریاست دانشگاه در رابطه با عدم دریافت مستندات درباره اخبار منتشر شده از خوابگاه ها، با استناد به حضور افراد حاضر در صحنه و گاها تصاویر موجود، در خواست پیگیری جدی تری در رابطه با اتفاقات پیش آمده در خوابگاه های دانشجویی على الخصوص آسیب های جسمی ناشی از پرتاب گاز اشک آور، پرتاب گلوله پینت بال به سمت خوابگاه و اصابت آن به چشم یک دانشجو و آسیب های روحی و روانی تحمیل شده به دانشجویان را دارد.
٣. من باب بازداشت دانشجویان؛
همچنین با توجه به وجود شنیده هایی مبنی بر بازداشت تعدادی از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر، نیاز است که دانشگاه جزئیات بیشتری درباره دلایل بازداشت این دانشجویان بدست آورده و چنان که دلیل بازداشت، تنها فعالیت و تجمع در داخل دانشگاه باشد، مدیریت دانشگاه بایستی بصورت جدی پیگیری های لازم برای آزادی هر چه سریعتر و بی قید و شرط آن ها را انجام داده، و در صورت بازداشت به دلیل فعالیت های احتمالی خارج از دانشگاه، دانشگاه ملزم است که حداکثر تلاش خود را برای تسهیل در روند امنیتی قضائی پرونده آنها انجام دهد تا این دانشجویان هر چه سریعتر به فضای دانشجویی باز گشته و درگیر پیامد های خطرناک بعدی نشوند.
۴. من باب اعتصاب دانشجویان؛
نکته مهم دیگری نیز که بایستی به آن پرداخته شود، هدایت دانشجویان به سمت اعتصاب و عدم حضور در کلاس های دانشگاه است که حرکتی دور از شأن فضای آکادمیک دانشگاه بوده و نه تنها کنشی سازنده نیست بلکه روند علمی و آموزشی دانشگاه را مختل کرده و بر محیط پرتنش روزهای اخیر دامن زده است؛ بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر، راه خروج از وضعیت فعلی را از طرفی خروج دانشگاه از موضع منفعلانه فعلی دانسته و دانشگاه را ملزم به برقراری ارتباط کلامی مستقیم و صریح با دانشجویان در کنار اتخاذ سیاستی فعالانه تر در رابطه با پیگیری مسائل مطرح شده می داند و از طرفی دیگر ضروری می داند که دانشجویان، اساتید و مدیریت دانشگاه مانع هر گونه اختلال در روند علمی دانشگاه باشند؛ لذا با توجه به موارد فوق درخواست می شود که ریاست محترم و همچنین هیات رئیسه دانشگاه در تصمیم خود مبنی بر آموزش مجازی در هفته های آتی تجدید نظر کرده و همچنین پیگیری جدی تری در موضوع حوادث خوابگاه ها و بازداشت دانشجویان داشته باشند.
در انتها بسیج دانشجویی، مطالبه خود را مبنی بر تشکیل کمیته ای متشکل از نمایندگان دانشجویان و مسئولین امر جهت پیگیری امور فوق را اعلام میدارد.