آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۸۶۵۰
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

درمان زخم بستر با زخم‌پوش‌های نانویی / از فعالیت دانشجویی تا دانش‌بنیان شدن + فیلم

شرکت نانو ساختار کنعان با استفاده از فناوری نانو و پلیمر طبیعی محصولی را تولید کرده که سخت‌ترین زخم‌ها را درمان می‌کند.

وحید فربدفر، عضو هیئت مدیره شرکت نانو ساختار کنعان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: شرکت دانش بنیان دارویی از سال ۹۶ فعالیت خود را بر پایه فعالیت‌های دانشگاهی آغاز کرد. ما در حوزه زخم پوش‌های پیشرفته فعالیت می‌کنیم. این زخم پوش‌ها دارای ویژگی‌هایی هستند که با آن می‌توان زخم‌های خاص مانند زخم‌های دیابتی، زخم‌های ناشی ار سوختگی‌های عمیق و همچنین زخم بستر را درمان کرد. زخم‌هایی که درمان آن با زخم پوش‌های عادی ممکن نیست. این زخم پوش‌ها برای اولین بار در بازار‌های ایران و دنیا عرضه می‌شوند.

مدیر شرکت نانو ساختار با اشاره به درمان سخت‌ترین زخم‌ها با کمک این نوع زخم پوش گفت: زخم‌های دیابتی سخت‌ترین زخم‌ها هستند که با کمک فناوری نانو و استفاده از پلیمر‌های طبیعی توانستیم محصولی را تولید کنیم که شبیه‌ترین ساختار به پوست بدن را دارد و به همین دلیل به پوست بدن القا می‌کند که همان ساختار طبیعی بدن بوده و باعث مهاجرت سلولی می‌شود، همچنین روند تسریح و بهبودی به سرعت حاصل شود.

وی افزود: یکی از مشکلات زخم‌های دیابتی، عفونت زیاد و عدم خون رسانی مناسب است، ولی با استفاده از این نوع زخم پوش، زخم کاملا ترمیم می‌شود و از طریق آن ۷۰ درصد سرعت بهبود افزایش می‌یابد. تنفس‌پذیر بودن از دیگر ویژگی‌های این محصول است که از طریق آن پوست تنفس می‌کند و به سطح زخم نمی‌چسبد.


مدیر شرکت نانو ساختار با اشاره به آنتی باکتریال بودن این زخم پوش گفت: یکی از مشکلات عمده در حوزه زخم، هنگام جدا کردن زخم پوش از محل زخم است که خود باعث ایجاد زخم می‌شود، ولی این محصول به هیچ عنوان به زخم نمی‌چسبد و همچنین با قابلیت جذب عفونت باعث شفاف شدن زخم می‌شود و رویت زخم به راحتی اتفاق می‌افتد. با این روش تعویض و کنترل وضعیت زخم به راحتی برای درمان‌گر قابل انجام است و بیمار خیلی سریع به نتیجه مورد نظر می‌رسد و یکی دیگر از ویژگی‌های این محصول آنتی باکتریال بودن آن است که زخم نیاز به ماده ضدعفونی کننده ندارد.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار