آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۸۸۵۵
مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت:

نتایج «نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر» علوم پزشکی اعلام شد

مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت از اعلام نتایج کمیسیون «نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر» دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، غلامعلی جاودان با اعلام این خبر افزود: جلسه کمیسیون نقل و انتقالات دانشجویان با حضور نمایندگان بنیاد شهید برگزار شد و با انتقال دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر دارای بالاترین امتیاز موافقت شد.

وی افزود: بررسی نقل و انتقال دانشجویان در مقاطع ای حرفه ای، کارشناسی ارشد، کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و مقطع کاردانی صورت گرفت و عملاً کار بررسی نقل و انتقال دانشجویان گروه هدف این اداره کل به اتمام رسید.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت گفت: نتیجه موافقت با انتقال دانشجویان از طریق پیامک به آنان اطلاع رسانی شده و همزمان نامه موافقت از طریق سامانه به دانشگاه‌های مبدأ و مقصد ارسال شده است و این نامه در سامانه نقل و انتقال قابل مشاهده است.

جاودان یادآور شد: با توجه به آیین نامه انتقال، اولویت انتقال به ترتیب با فرزند شهید (دختر)، فرزند شهید (پسر)، همسر شهید، جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان، فرزندان (دختر) جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان، فرزندان (پسر) جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان، همسر جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان و جانبازان ۲۵ تا ۴۹ درصد است.

وی گفت: بنابراین بر اساس این اولویت ها، انتقال فرزندان شهید و جانبازان ۵۰ درصد در اولویت بیشتری قرار داشته و انتقال فرزندان جانبازان ۲۵ تا ۴۹ درصد به ویژه برای انتقال به دانشگاه‌های بزرگ، نسبت به گروه‌های یاد شده دارای اولویت کمتری است.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: نقش همکاران ستاد امور شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی در این زمینه ستودنی و ارزشمند است و لازم می‌دانم از این عزیزان قدردانی کنم.

وی افزود: برای دانشجویانی که با انتقالی آنان موافقت نشده است، نتیجه موافقت از طریق «پیامک» به دانشجو اطلاع رسانی می‌شود و لذا خواهشمند است از مراجعه و یا تماس با این اداره کل خودداری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار