به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هاشم داداش پور در جمع مسئولان دانشگاه حضرت معصومه (س) با اشاره به تاسیس هشت دانشگاه ویژه بانوان در دهه ۸۰ تشریح کرد: پیرو رویکرد دولت دوازدهم، در طرح آمایش آموزش عالی شش دانشگاه از آن هشت دانشگاه در دانشگاههای دیگر ادغام شد و فقط دو دانشگاه حضرت معصومه (س) و کوثر بجنورد به صورت مستقل باقی ماندند.
معاون وزیر علوم با بیان اینکه دانشجویان و خانوادههای آنان حق دارند تا محل تحصیل خود را انتخاب کنند، اظهار داشت: وزارت علوم در صدد ارتقای دانشگاههای ویژه بانوان است تا با این کار بستر اعطای حق انتخاب به دانشجویان و خانواده آنان را توسعه دهد.
وی افزود: رویکرد وزیر علوم در راستای توسعه و تقویت دانشگاههای ویژه بانوان است که تبدیل دانشکده علوم انسانی به دانشگاه جامع نتیجه همین رویکرد است.
داداشپور تاکید کرد: دانشگاههای ویژه بانوان باید ماهیت و صبغه دخترانه بودن را در سطوح مختلف برنامهریزی از رشتههای درسی ارائه شده، پژوهشهای انجام شده و خدمات دانشجویی و رفاهی را حفظ کنند.
معاون وزیر علوم با اشاره به اهمیت دانشگاه حضرت معصومه (س) از حیث استقرار در شهر مقدس قم و بهرهمندی از فضای علمی و اسلامی گفت: ظرفیتهای بالقوه بینالمللی که این دانشگاه میتواند در آنها نقش ایفا کند لازمه توسعه حیطه تاثیر گذاری این دانشگاه در عرصه بینالمللی را نشان میدهد که در همین راستا با حمایتهای وزارت علوم، مجوز جذب دانشجوی خارجی به این دانشگاه اعطا شده است که امیدواریم نتیجه این رویکرد رشد و بالندگی این دانشگاه به عنوان دانشگاهی الگو در جهان اسلام باشد.
رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: مشکل تامین بودجه لازم برای تهیه غذای دانشجویان در چندین دانشگاه به خصوص دانشگاههایی که درآمد اختصاصی ندارند وجود دارد که دانشگاهها برای رفع آن باید ظرفیتسازی کنند و این سازمان هم راههای ممکن برای رفع این مشکل را بررسی میکند.
وی ضمن توصیه به مسئولین دانشگاه به اهتمام در ایجاد فضای مفرح برای گذران اوقات فراغت دانشجویان اعلام کرد: زمین والیبال در حیاط پشتی خوابگاه دانشگاه احداث خواهد شد.
رئیس سازمان امور دانشجویان و هیئت همراه در ادامه، از خوابگاه، سالن غذا خوری، مجموعه ورزشی و سایر اماکن آموزشی و رفاهی دانشگاه حضرت معصومه (س) بازدید کردند.