آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۲۵۵۹

آزمایشگاه‌های شناختی با دستگاه‌های ایران‌ساخت مجهز می‌شوند

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی برای تجهیز آزمایشگاه­‌های مراکز علمی و تخصصی به محصولات شناختی ساخت داخل فراخوان اعلام کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، در چارچوب اهداف و سیاست‌های راهبردی خود تلاش می‌کند با تمرکز بر توسعه فناوری‌های ثبت سیگنال و تحریک مغز و در راستای حمایت از دستاورد‌های فن آورانه، آزمایشگاه‌های علمی و تخصصی پایه و بالینی فعال درحوزه علوم شناختی به تجهیزات ساخت داخل مجهز شوند.

تاکنون براساس سیاست‌­های کلی این ستاد، ده ­ها مرکز درمانی و دانشگاهی به دستگاه­‌ها و تجهیزات پیشرفته ساخت داخل تجهیز شده­اند و این هدف در سال ۱۴۰۱ نیز با هدف تجهیز مراکز شناختی کشور و با دریافت درخواست از این مراکز مورد توجه قرار دارد.

ستاد توسعه علوم و فن آوری‌های شناختی در راستای این سیاست از معاونت­های پژوهش و فن آوری دانشگاه­ها و مراکز علمی سراسر کشور دعوت می‌کند تا درخواست­های رسمی خود برای تجهیز به دستگاه­هایی مانند EEG، EMG، PSG، سیستم رهگیری چشم، fNIRS، tDCS، سیستم­ ثبت الکتروفیزیولوژی، سیستم تحریک سلول­های عصبی، سیستم تحریک مغناطیسی، نوروفیدبک، بیوفیدبک، واقعیت مجازی برای جوندگان، سیستم تحریک بویایی و موارد شناختی دیگر را تا تاریخ ۱۵ آذر ۱۴۰۱ از طریق پست الکترونیکی به آدرس reseach@cogc.ir ارسال کرده تا براساس سیاست­های ستاد نسبت به حمایت از تجهیز آزمایشگاه­ها اقدام شود.

ستاد توسعه علوم و فن آوری‌های شناختی در این فراخوان اعلام کرده است که حمایت از تجهیز آزمایشگاه‌های علمی و تخصصی فعال در حوزه علوم شناختی در مراکز دانشگاهی مستلزم فعالیت متخصصان مجرب حوزه علوم شناختی و وجود گروه‌های آموزشی بین رشته‌ای در دانشگاه متقاضی، ارائه چشم­انداز دوساله استفاده از تجهیزات، ارائه مختصری از فعالیت­های شناختی انجام شده در این مراکز و نیز نامه تقبل حداقل نیمی از هزینه­های مربوط به تجهیز مورد نظر توسط مرکز متقاضی است و این موارد می‌بایست برای برخورداری از حمایت پنجاه درصدی تهیه و تامین تجهیزات به طور شفاف توسط مراکز علمی و دانشگاهی در درخواست‌ها ذکر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار