آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۴۷۷۶

نام دو‌ استاد دانشگاه امیرکبیر در فهرست پژوهشگران پراستناد جهانی سال ۲۰۲۲

فهرست پژوهشگران پراستناد جهانی توسط موسسه کلریویت انالتیکس منتشر شد که در این فهرست نام دو استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) عنوان شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فهرست پژوهشگران پراستناد جهانی (Highly cited researcher ۲۰۲۲) توسط موسسه کلریویت انالتیکس (Clarivate Analytics) منتشر شد که در این فهرست نام دو استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) عنوان شده است.

 در گزارش سال ۲۰۲۲، از میان ۷ هزار پژوهشگر جهانی، ۱۲ پژوهشگر از کشور ایران در بین پراستنادترین دنیا قرار گرفتند که مهدی دهقان و مصطفی عباس‌زاده از دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر-دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه ریاضیات انتخاب شده اند.


مهدی دهقان هرساله در فهرست اساتید پراستناد جهانی حضور داشته‌است و مصطفی عباس زاده از محققان جوان دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای دومین بار در این فهرست حضور یافته است.


طبق اطلاعات گوگل اسکالر، آقای دهقان دارای ۷۵۵ مقاله، ۳۳۵۹۱ ارجاع و h-index ۹۴ و آقای عباس‌زاده نیز دارای ۱۳۹ مقاله، ۳۶۳۵ ارجاع و h-index ۳۷ می‌باشند.


برای شناسایی پژوهشگران پراستناد، مقاله‌های پراستناد در نشریه‌های نمایه شده «وب آو ساینس» در نمایه‌های استنادی علوم و علوم اجتماعی در یک دهه گذشته (از ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۱ میلادی) پیمایش شده اند.


مقاله‌های پراستناد، آن‌هایی هستند که بیشترین استناد را در زمینه‌های علمی خود می‌گیرند و در یک درصد نخست جای دارند و در پایگاه «شاخص‌های اساسی علم» (ESI) می‌آیند.


پژوهشگرانی که مقاله پراستناد دارند، پژوهشگران تأثیرگذار به شمار میروند و آن‌هایی که نامشان با فراوانی بیشتری می‌آید، تأثیرگذارتر هستند.


از این رو، پژوهشگران بر اساس شمار مقاله‌های پراستنادشان رتبه بندی و آن‌هایی که در یک درصد نخست جای گرفته اند، به عنوان پژوهشگر پراستناد معرفی میشوند. برای رعایت انصاف، در روششناسی این فهرست، نام پژوهشگرانی که به شکل افراطی دارای آمار خوداستنادی هستند، کنار گذاشته میشوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار