به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیر حسین بهروز، مدیر اجرایی کارخانه هوشمند سازی امیدینو گفت: تاسیس این مجموعه از نیمه مرداد ماه با تفاهم نامه معاونت علمی ریاست جمهوری و مجموعه بانکی آغاز شد.
وی افزود: با توجه به اینکه میخواستیم سریعتر فرآیند استقرار مجموعههای دانش بنیان را داشته باشیم فرآیند پذیرش آغاز شد و در مجموعه فناوری که تعریف کردیم، فناوری هایی شامل حوزه انرژی، حمل و نقل، فین تک، کشاورزی، سلامت و کالاهای اساسی است. بر همین مبنا ۶ شرکت دانش بنیان را که بازارشان انجام شده و گردش مالی بالایی دارند را در این محل مستقر کردیم دوشتابدهنده و صندوق نوآوری و تقریبا تمامی الزاماتی که باید یک اکوسیستم داشته باشد را مستقر کردیم.
بهروز اضافه کرد: مهمترین فعالیت این مجموعه بحث بازار سازی است که بستری ایجاد کنیم که بازار سازی شرکتهای دانش بنیان که در اینجا مستقر میشوند را انجام دهیم و یا تا سقف یک میلیارد تومان در قالب گرند در اختیار آنها قرار دهیم که بتوانند محصولات اولیه را تولید کنند. این اعتبارات از سوی معاونت علمی و مجموعه بانکی تامین میشود.تمام هدف بحث مرجعیت در حوزه هوشمند سازی است.