آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۱۸۲۴
مسوول لیگ‌های دانش آموزی مسابقات ربوکاپ مطرح کرد

۵ سهمیه برای اعزام دانش‌آموزان به مسابقات جهانی

مسوول لیگ‌های دانش آموزی گفت:ایران برای اعزام دانش آموزان به مسابقات جهانی ۵ سهمیه دارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرامرز دائمی مسوول لیگ‌های دانش آموزی هفدهمین مسابقات ربوکاپ در جمع خبرنگاران گفت: ما در مجموع ۱۵ رشته دانش آموزی را در این لیگ‌ها برگزار می‌شود.


وی دمو را از بخش‌های این لیگ نام برد و گفت: ربات‌های دمو ربات‌های کاربردی هستند و بخش دیگر ما لیگ ربات‌های فوتبالیست است که ربات‌های فوتبالیست با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

دائمی با اشاره به لیگ ربات‌های امدادگر خاطر نشان کرد: در این لیگ ۷ رشته داریم که در حال برگزاری مسابقات آن‌ها هستیم.

مسوول لیگ‌های دانش آموزی با اشاره به تعداد تبم‌های شرکت کننده، گفت: در لیگ ربات‌های فوتبالیست ۴۰ تیم، در لیگ ربات‌های دمو و کاربردی ۳۸ تیم و در مجموع ۷ رشته لیگ ربات‌های امدادگر ۸۵ تیم حضور دارند.

به گفته وی در لیگ شبیه ساز ربات‌ها، تیم‌های حاضر بر نرم نویسی متمرکز هستند و تیم‌ها رباتی را نمی‌سازند.

دائمی با بیان اینکه در لیگ کو_اسپیس یا لیگ امداد فضای مشترک ۱۸ تیم حضور دارند، یادآور شد: در مجموع ۶۰۰ دانش آموز در قالب ۱۵۰ تیم دانش آموزی را میزبانی می‌کنیم. این دانش آموزان از تمامی مقاطع تحصیلی از دبستان تا دبیرستان و دوره دوم هستند.

وی با تاکید بر اینکه رقابت‌های بخش دانش آموزی در دو بخش سکندری و پرایمری برگزار می‌شود، در این باره توضیح داد: منظور از پرایمری دانش آموزان کمتر از ۱۴ سال که در دوره هفتم و هشتم به پایین در حال تحصیل هستند و رده سنی سکندری نیز شامل دانش آموزان دوره دوم می‌شود و رقابت‌ها به این صورت است که افراد گروه سنی پرایمری و سکندری در رده سنی خود به رقابت می‌پردازند تا همسان سازی میان تیم‌ها حفظ شود.


مسوول لیگ‌های دانش آموزی خاطر نشان کرد: هدف برگزاری این رقابت‌ها گسترش دانش رباتیک است و ربات‌های ساخت آن‌ها به سمت کاربردی شدن در صنعت هدایت شوند علاوه بر آن ما در این رقابت به دنبال اعزام تبم‌های منتخب و برتر به مسابقات جهانی هستیم.

به گفته وی ایران برای اعزام دانش آموزان به مسابقات جهانی ۵ سهمیه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار