آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۰۶۴۱
سخنگوی دولت:

کلید حل مشکلات تمرکز بر اراده داخلی است نه التماس به دیگران / هیچ برج بلند مرتبه‌ای بدون سختی ساخته نشده است

بهادری جهرمی گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌دانند کلید حل مشکلات اراده قوی است، نه التماس به دیگران و این نگاه گفتمان دولت است و کلید حل مشکلات در التماس به دیگران نیست و بیش از گذشته بر توان و استعداد داخلی تمرکز داریم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی بهادری جهرمی امروز دوشنبه در مراسم گشایش نمایشگاه یک روزه دستاورد‌های شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه رسانه و روابط عمومی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در سخنانی با اشاره به مسائلی همچون تقبل بار مالی و تصویب قانون تولید جهش دانش بنیان، تصویب ۱۲ آیین‌نامه برای حمایت از فعالیت دانش بنیان‌ها در حوزه‌های مختلف، افزایش حمایت صد درصدی از سرآمدان علمی کشور و همچنین افزایش هفت پله‌ای ایران در شاخص نوآوری در دولت سیزدهم را در فهم دولت و پذیرش این اصل دانست که آینده رسانه و آینده کشور در نگاه امروز ما به نوآوری و فناوری رقم خواهد خورد.

بهادری جهرمی ادامه داد: دلیل این‌ها آن است که دولت سیزدهم می‌فهمد که آینده رسانه و آینده کشور در نگاه‌های امروز ما به نوآوری و فناوری رقم‌ می‌خورد.

 سخنگوی دولت گفت: عبارت «کلید حل مشکلات اراده قوی است نه التماس به دیگری» وجه مشترک گفتمان مشترک دولت سیزدهم و گفتمان حاکم بر زیست بوم دانش بنیان‌های کشور است و در این شرایط می‌توان جهت ساختن بهتر آینده کشورمان قدم برداریم.

سخنگوی دولت در ادامه تصریح کرد: کشور ما موفق شده تحریم‌ها را پشت سر بگذارد و کشوری که ترور دانشمندان و تحریم‌های نظامی، صنعتی، اقتصادی و بلوکه کردن منابع و آشوب‌های خیابانی را دیده و از مسیر خود منحرف نشده در آینده نیز حتماً با حمایت نخبگان، جنگ‌های رسانه، جنگ‌های اقتصادی نوین و ترکیبی را حتماً می‌توانیم پشت سر بگذریم.

وی با تاکید بر اینکه هیچ برج بلند مرتبه‌ای بدون سختی ساخته نشده و هیچ قله‌ رفیعی بدون مشقت فتح نشده است، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌دانند کلید حل مشکلات اراده قوی است، نه التماس به دیگران و این نگاه گفتمان دولت است و کلید حل مشکلات در التماس به دیگران نیست و بیش از گذشته بر توان و استعداد داخلی تمرکز داریم.

وی افزود: در رویکر بهره‌برداری از فناوری برای منافع خود باید گفته شود که روز گذشته مصادف با واقعه تلخ بمباران اتمی هیروشیما در سال ۱۹۴۵ ژاپن بود و در طی آن امریکا با بمب اتمی بیش از ۱۶۰ هزار نفر را کشت و یا دچار عوارض آن کرد.

بهادری جهرمی با بیان اینکه همه ما باید ببینیم که در این دو رویکرد در کدام طرف ایستاده‌ایم، خاطر نشان کرد: در این میان هم می‌توان با سیاه‌نمایی و تمرکز بر نقاط ضعف، نخبگان را خسته و ناامید کرد و هم سعی کرد بهره‌برداران را به سمت تامین منافع ملی و بومی و انسانی مردم ایران که از زمان‌های گذشته به استعداد شهره بودند، سوق داد. باید ببینیم در کدام سو ایستاده‌ایم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار