آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۷۳۴۴

منطقه آسیا-اقیانوسیه بیشترین سهم را از بازار گرافن خواهد داشت

پیش‌بینی یکی از موسسه‌های پایش بازار نشان می‌دهد که حجم بازار گرافن از ۷۷۳ میلیون دلار در سال ۲۰۲۲ با نرخ رشد ۳۴٫۰۷ درصد تا سال ۲۰۲۷ رشد خواهد کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیش‌بینی یکی از موسسه‌های پایش بازار نشان می‌دهد که حجم بازار گرافن از ۷۷۳ میلیون دلار در سال ۲۰۲۲ با نرخ رشد ۳۴٫۰۷ درصد تا سال ۲۰۲۷ رشد خواهد کرد. در این بین منطقه آسیا- اقیانوسیه به دلیل تقاضا برای گرافن به منظور استفاده در صنایع مختلف، بیشترین سهم را در رشد بازار گرافن خواهد داشت.

در طول این دوره، استفاده فزاینده از گرافن در صنعت ساخت و ساز یکی از عوامل مهم رشد بازار گرافن خواهد بود. با این حال، عواملی مانند مشکلات مرتبط با تولید گرافن ممکن است مانع رشد بازار شود.

نانوذرات گرافنی یا GNP سهم قابل توجهی از رشد بازار را خواهند داشت. نانوذرات گرافنی در اصل موادی با ساختار کربن دو بعدی با لایه‌های تک یا چند صفحه‌ای گرافیتی هستند. برخی از مزایای اصلی آن‌ها شامل هدایت الکتریکی بالا، مدول بالا، استحکام بالا، هدایت حرارتی بالا و مساحت سطح خاص بالا است.

این گزارش می‌گوید که منطقه آسیا-اقیانوسیه (APAC) ۴۲ درصد از رشد بازار جهانی را در دوره پیش‌بینی به خود اختصاص می‌دهد. یکی از اصلی‌ترین عواملی که به‌طور قابل توجهی در رشد بازار در APAC نقش دارد، افزایش تقاضا برای گرافن در صنایع مختلفی مانند ساخت و ساز، خودرو، الکترونیک، هوافضا، برق و فولاد است. چین کشور اصلی در APAC بوده که به‌طور قابل توجهی رشد بازار را تقویت می‌کند. از نظر نوع محصول تولیدی در بازار، می‌توان محصولات گرافنی را به گرافن تک لایه، دو لایه، چند لایه، اکسید گرافن و نانوپلاکت‌های گرافنی تقسیم‌بندی کرد. در سال ۲۰۱۹ بیشترین سهم بازار در اختیار نانوپلاکت‌های گرافنی بوده است و حدود سه پنجم از کل سهم به این بخش اختصاص داشت. تخمین زده می‌شود که در این بازه زمانی باز هم نانوپلاکت‌ها بیشترین سهم بازار را در اختیار داشته باشند. انتظار می‌رود در طول سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۷ بازار گرافن تک‌لایه و دولایه رشد ۴۲ درصدی را تجربه کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار