به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در دیدار با دستیاران گروههای پزشکی در بیمارستان فیروزگر عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران براساس رتبه بندیهای معتبر بین المللی در جایگاه ۶۰۰ تا ۸۰۰ قرار دارد و در سال ۲۰۲۲ نیز براساس رتبه بندی تایمز در حوزه ارائه خدمات بهداشت در جایگاه نخست جهان قرار گرفت.
وی با تاکید بر تمرکز دستیاران گروههای پزشکی بر محورهای پژوهشی که میتواند برای آنان و همچنین جایگاه ایران در دنیا تاثیر بهسزایی ایفا کند، به تشریح برخی اولویتهای این دانشگاه در زمینه ارتباط دانشگاه با صنعت، مسئولیت اجتماعی پزشکان، خلق ثروت، هوش مصنوعی، ارتقای نگاه پیشگیرانه در حوزه بهداشت و درمان و در نهایت اهمیت دادن به مقولات جمعیتی از سوی کادر درمان زنان پرداخت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه به مقوله مهم تربیت متخصص متعهد که دارای بصیرت تشخیص حق و باطل باشد به عنوان یکی از مهمترین اهداف هفت گانه این دانشگاه اشاره کرد.
وی به اهمیت خلق ثروت به عنوان یکی از مهمترین اهداف دانشگاه علوم پزشکی ایران اشاره کرد و گفت: در این دو سال اخیر جذب دانشجوی خارجی در این دانشگاه سه برابر شده است و با درآمد این جذبها، سه طبقه از ساختمان دانشگاه برای ترم دوم دانشجویان، امسال آماده میشود، همچنین تامین ساخت دانشکده دندانپزشکی در بیمارستان فیروزآبادی نیز با همین درآمد جذب دانشجوی خارجی محقق شده است و این ساخت و سازها بدون دریافت یک ریال از بودجه دولتی در حال تحقق است.
پازوکی در ادامه پرسش و پاسخ دانشجویان در زمینه تعهد دانشگاه در زمینه پرداخت دیه برای دستیاران گروههای پزشکی عنوان کرد: چتر حمایتی دانشگاه در این زمینه برای دستیاران گروههای پزشکی وجود دارد و جای نگرانی نیست.
وی در ادامه درخصوص برخی دغدغههای دستیاران گروههای پزشکی به ویژه در زمینه افزایش کارانه آنان، اسکان دانشجویی و متاهلی و موارد دیگر به توضیحات پرداخت.
در ادامه این نشست دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با اشاره به اینکه مهمترین انتظار مدیران دانشگاه از دستیاران گروههای پزشکی درس خواندن است، گفت: در زمینه افزایش کارانه نیز اقداماتی انجام شده است با این وجود نیز دستیاران میتوانند پیشنهادات خود را ارائه دهند تا عملیاتی شود. همچنین یکی از مهمترین دغدغههای رییس و مدیران دانشگاه این است که دانشجو دغدغه معیشتی نداشته باشد.
در ادامه این نشست، تعدادی از دستیاران گروههای پزشکی نیز به برخی مسائل از جمله استفاده از رزیدنتها برای غربالگری در مناطق مختلف حوزه بهداشت، شناخته شدن رزیدنتی به عنوان یک شغل، پرداخت حق اشعه، دسترس پذیر شدن مجلات خارجی برای دانشجویان از طریق کتابخانه مرکزی دانشگاه، تامین تجهیزات برای مداخلات درمانی و ضرورت افزایش حضور متخصصین ترومای اطفال پرداختند.