کد خبر:۱۱۱۳۲۶۰

دومین نشست کمیته آموزش سازمان بین‌المللی سینوو برگزار شد

در دومین نشست کمیته آموزش شورای عالی راهبردی سازمان بین‌المللی سینوو، گسترش همکاری‌های آموزشی کشورهای اسلامی در زمینه آموزش‌های مهارتی و زبان‌های خارجی مورد پذیرش قرار گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این رویداد بین‌المللی که با معرفی مدیر آموزش و روسای مراکز آموزش زبان‌های خارجی و آموزش مهارتی کاربردی همراه بود، برنامه جدید آموزشی این شبکه از جمله ریزبرنامه‌های آموزشی، اکوسیستم آموزش، زیرساخت‌های سیستم آموزشی و زمینه‌های همکاری با دانشگاه‌ها توسط دکتر احمد پورقاسم مدیر آموزش سازمان بین‌المللی سینوو ارائه گردید، که با ابراز آمادگی اعضای کمیته برای همکاری روبرو شد.

براساس این گزارش، گفتگو درباره شالوده اعتباربخشی بین‌المللی مدارک و گواهی‌های دانشگاهی از گزاره‌های این نشست آکادمیک بین‌المللی بود که پس از اتمام برنامه‌ریزی توسط دپارتمان آموزش سازمان بین‌المللی سینوو، فرآیند اجرایی آن از جمله یکپارچه‌سازی مدارک و گواهی‌ها، پذیرش مدارک و گواهی‌های یکدیگر و صدور گواهی مشترک به‌زودی کلید خواهد خورد.

اعضای کمیته آموزش در ادامه این نشست با آگاهی یافتن از برنامه مرکز آموزش زبان‌های خارجی این سازمان، در راستای همکاری به‌منظور پایه‌گذاری مراکز آموزش زبان‌های عربی، انگلیسی، فرانسه، فارسی و... در کشور‌های جهان اسلام به بیان دیدگاه‌های خویش پرداختند.

دومین نشست کمیته آموزش شورای عالی راهبردی سازمان بین‌المللی سینوو در پایان همچنین با ارائه برنامه‌های این سازمان درباره محتوای تعاملی و متاورسیتی تا برگزاری نشست بعدی در دوماه آینده به کار خود خاتمه داد.

گفتنی است سازمان بین‌المللی سینوو با بَرنام شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام یکی از شبکه‌های وابسته به - کامستک - کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری کشور‌های هم‌پیمان در سازمان همکاری‌های اسلامی است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران میزبانی از آن را بر عهده دارد. این سازمان بین‌المللی، پایگاهی سرشار از دانایی و توانایی است که با آرمان دادگری، ژرفایش و پایایی دانش و اندیشه و توانمندسازی آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مهارتی جهان اسلام، در گسترش آموزش‌عالی همگانی استوار بر فناوری هوشمند می‌کوشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار