آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۸۶۸۲

صرفه‌جویی ۹۰ درصدی در انرژی و افزایش استحکام سازه‌ها با عایق‌های نانویی

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان توانسته‌اند با تولید عایق‌های صوتی و حرارتی با استفاده از فناوری نانو، ضمن صرفه جویی در انرژی، استحکام سازه‌ها را هم ارتقا ببخشند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد هاشمی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان سازه پایدار الهه با اشاره به تولید عایق حرارتی برودتی و صوتی الاستموری درباره کاربرد این محصول دانش‌بنیان گفت: عایق الاستموری با خواص حرارتی، برودتی و صوتی برای اولین بار به عنوان یک محصول دانش‌بنیان در کشور معرفی شده است و مراحل تولید و فرمولاسیون آن به کمک نخبگان دانشگاه‌های برتر کشور بومی‌سازی شده است.

وی با بیان این‌که عایق‌های ساخت داخل، علاوه بر کاهش مصرف انرژی و آلودگی صوتی به استحکام سازه نیز کمک می‌کند، ادامه داد: ساختار این عایق‌ها از خوردگی جلوگیری می‌کند از همین رو نیاز به تعمیر کاهش و نگهداری لوله‌ها تسهیل و عمر آن‌ها افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان سازه پایدار الهیه بیان کرد: این محصول منجر به ۶۵ تا ۹۰ درصد صرفه جویی در مصرف انرژی شده که این بازه نیز به دلیل تاثیر فاکتور‌های متنوعی مانند شرایط محیطی، ضخامت عایق و ... متغیر است.

این فعال حوزه فناوری با اشاره به کاربرد‌های گسترده این عایق‌ها در کاربری‌های صنعتی، مسکونی، تحقیقاتی و دامنه اثربخشی بالای این محصول، افزود: این عایق‌ها در تمامی صنایعی که هدف آن‌ها صرفه‌جویی در انرژی است یا بحث خوردگی در آن‌ها مطرح است کاربرد دارند.

هاشمی با تاکید بر این‌که تمامی مراحل تولید این محصول از توزین تا کوره و پخت در داخل شرکت انجام می‌شود، درباره اشتغال ایجاد شده به واسطه فعالیت این شرکت دانش‌بنیان گفت: در حال حاضر ۱۵۰ نفر به طور مستقیم در شرکت در حال فعالیت هستند.

وی با اشاره به صرفه جویی ارزی سه میلیون دلاری این محصول عنوان کرد: این محصول قبلا کاملا وارداتی بوده که در پی بومی‌سازی این محصول و خروج بازار داخلی از انحصار تولیدات خارجی حدودا ۶۰ تا ۷۰ درصد از میزان ارز مصرفی برای تامین این محصول کاسته شده است.

هاشمی به ارزآوری حاصل از صادرات این محصول به کشور‌های همسایه اشاره کرد و افزود: این محصول به کشور‌های همسایه مانند عراق صادرات دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار