کد خبر:۱۱۲۴۱۲۹

دانشگاه علمی کاربردی و وزارت تعاون توافق‌نامه همکاری منعقد کردند

دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف تحقق برنامه تحولی دولت سیزدهم برای افزایش نرخ اشتغال و ارتقاء سطح مهارت نیروی کار توافق نامه همکاری امضاء کردند.

دانشگاه علمی کاربردی و وزارت تعاون توافق‌نامه همکاری منعقد کردند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، فضل‌اله لک سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر افزود: نظر به ضرورت تحقق اهداف برنامه تحولی دولت مردمی سیزدهم برای افزایش نرخ اشتغال و ارتقاء سطح مهارت نیروی کار و ارتباط موثر با بخش‌های مختلف اقتصادی و دستگاه‌های اجرایی در سراسر کشور، این توافق‌نامه منعقد شد.

وی افزود: براساس این توافق‌نامه مقرر شد کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری در استان‌ها، ضمن بررسی طرح‌های معرفی شده از سوی دانشگاه نسبت به معرفی طرح‌های منتخب برای برخورداری از تسهیلات و خدمات قانونی ذیربط به مراجع ذیصلاح اقدام و از ظرفیت مراکز آموزش علمی کاربردی استان جهت اجرای طرح‌های توانمندسازی، ارتقاء بهره‌وری سرمایه انسانی و طرح‌های اشتغال آفرین و نوآورانه استفاده کند.

لک تصریح کرد: طبق این توافق‌نامه لازم است واحد‌های استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز ضمن اعلام ظرفیت اجرای دوره‌های کوتاه‌مدت مراکز تحت نظارت به کارگروه اشتغال استان، با ظرفیت‌سنجی و بسیج امکانات و منابع در اختیار، نسبت به مشارکت در رفع نیاز‌های آموزشی استان متناسب با طرح آمایش اقدام کند.

وی افزود: روسای واحد‌های استانی به عنوان عضو مدعو در جلسات کارگروه شرکت کرده و مراکز آموزش علمی کاربردی منتخب دانشگاه که دارای مجوز مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی هستند در طرح‌های خاص به ویژه طرح نظارت میدانی اشتغال استانی به کار گرفته شوند.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه اظهار داشت: امید است با تحقق کامل مفاد این توافق‌نامه زمینه نقش آفرینی بیشتر در افزایش سطح مهارتی کارجویان کشور و حل معضل بیکاری به ویژه برای دانش‌آموختگان دانشگاهی انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار